VIDEO: Winnipeg Jetsin suomalaistulokas avasi maalitilinsä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Maailman suurimman ja kauneimman jääkiekkoliigan NHL:n runkosarja alkoi toissa yönä. Kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen ei voi kuin todeta, että huh huh mitä nuorten pelaajien esiinmarssia ensimmäiset ottelut ovat olleet! Toissa yönä draftin ykkösnimi Auston Matthews pommitti neljä maalia, muutama tunti sen jälkeen Jesse Puljujärvi onnistui omassa debyytissään ja nyt viime yönä Tampereen ihmepoika Patrik Laine iski NHL-uramsa avausmaalin!

Vielä kolmanteen erään mennessä näytti siltä, että Patrik Laine ei saa debyytissään maalihanojaan auki. Nuorukainen pelasi rohkeasti kuten aina, mutta koska maalitontteja ei meinannut aueta, ja oma joukkue oli kahden maalin tappiolla niin Laineen debyytistä oli syntyä pannukakku. Sitten ajassa 53.33 jysähti. Jets pelasi ylivoimaa ja jakoi kiekon Laineelle. Kiekko lapaan b-pisteellä, tulinen laukaus ylänurkkaan, ja koko kotiyleisö on sulaa vahaa uuden supertulokkaansa edessä.

Maali ei jäänyt Laineen debyytin ainoaksi tehopisteeksi. 3 – 4 kavennusmaalin lisäksi ”Pate” syötti vielä ajassa 58.32 Jetsin 4 – 4 maalin, jonka turvin ottelu siirtyi jatkoajalle. Siellä Mark Scheifele löi vielä yhden kerran kiekon Carolina Hurricanesin nuottaan ja varmisti kotijoukkueen voiton kolmen maalin takaa-ajon päätteeksi.

Lue myös:

VIDEO: SAIPALTA HAUSKA HUULIRASVAKUITTI THERESE JOHAUGILLE

VIDEO: KEVIN BIEKSA VELMUILI VALEASUSSA ANAHEIM – PHOENIX OTTELUSSA