VIDEO: Winnipegin suomalaishyökkääjä viimeisteli kauniin osuman Minnesotan verkkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

NHL:n harjoitusleirit ja harjoitusottelut ovat tällä hetkellä täyttä häkää käynnissä Pohjois-Amerikassa. Useat suomalaispelaajat yrittävätkin vakiinnuttaa paikkaansa pelaavissa kokoonpanoissa leirityksen kautta. Yksi nuori pelaaja joka on esittänyt hyviä otteita harjoitusotteluissa on porilainen Joel Armia.

Toista kauttaan Winnipeg Jetsin organisaatiossa pelaava Joel Armia pelasi viime kaudella NHL:n runkosarjassa 48 ottelua ja 18 ottelua AHL:ssä Manitoba Moosen paidassa. Harjoituskauden alla 23 – vuotiaasta miehestä ei juurikaan puhuttu, koska Winnipegissä kaikki katseet oli käännetty erääseen Patrik Laineeseen. Nyt kaupungissa alkaa kuitenkin olla pikku hiljaa toista ääntä kellossa, kun Armia on esiintynyt viime otteluissa edukseen ja hän onkin onnistunut jo kahdesti maalinteossa viidessä edellisessä ottelussa.

Armian viimeisin osuma syntyi viime yönä kun Winnipeg kävi Minnesota Wildin vieraana Xcel Energy Centerissä. Useammankin suomalaispelaajan kohtaaminen meni tällä kertaa selvin 5 – 1 lukemin Minnesotalle. Jetsin ainokaisen iskikin Armia hienolla käännöllä maalinedestä:

 

 

Ottelun muista suomalaispelaajista Minnesotan kapteeni Mikko Koivu ja Leijonien World Cup joukkueessakin pelannut Erik Haula saalistivat syöttöpisteen mieheen.

Lue myös:

VIDEO: SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄ TEKEE KOVAA JÄLKEÄ MONTREALISSA

VIDEO: NAIL JAKUPOV JATKAA NHL-URAANSA ST. LOUIS BLUESISSA

Uusille tallettajille! 50€ RISKITÖN VETO