vienna capitals kotikenttä

Jyrääkö JYP Viennan myös vieraskaukalossa? Betsaa ja voita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

JYP on aloittanut CHL – liigan väkevästi kahdella voitolla. Viimeisimmässä ottelussa kaatui kotikaukalossa tämän pelin vastustaja Vienna Capitals, joka kohdataan nyt siis vieraskaukalossa. 4-1 lukemat ensimmäisessä pelissä voivat olla mahdolliset myös tässä ottelussa, sillä kertoimet kertovat JYPin olevan ottelun suosikki.

JYP lähtee Liiga-kaudelle isona Tapparan haastajana. Jarkko Immosen paluu JYP-paitaan otettiin avosylin vastaan ja materiaali näyttää varsin hyvälle ainakin liigaan ja näköjään myös CHL:ään kahden ensimmäisen pelin perusteella. Toki tämä ottelu on JYPille se tämän syksyn pahin tähän mennessä, joten mittaria riittää.

 

Vienna Capitals on miehitetty melkoisella määrällä jenkki- ja kanukkipelureita, joten todennäköisesti kotikaukalossa JYPin pelaajat tulevat saamaan kovuutta. Haistettavissa on että pelissä tulee rytisemään, se tietää tietenkin sitten jäähyjä ja erikoistilanteita. JYPin pitäisi ottelu kyllä klaarata, mutta ei välttämättä ihan murskavoitolla, Viennaa ei tule aliarvioida vaikka Jyväskylässä hävisivätkin. Tasurikaan ei olisi yllätyksistä suurin, tämä kannattaa ottaa vedonlyönnissä huomioon.

Nordicbet CHL ilmaisveto

Nordicbet tarjoaa pelaajille CHL ilmaisvedon. Pelaajan tulee siirtyä Nordicbetin Promot-osioon ja painaa Osallistu –nappulaa. Sen jälkeen lyödä vähintään 10 euron veto CHL:ään minimikertoimella 1.50. Tämän jälkeen saat itsellesi 10 euron CHL-ilmaisvedon. Kampanja on voimassa 3.9.2017 asti, joten ehdit käyttää vetosi tähän tai viikonlopun muihin vetoihin.

Tähän peliin on varsin mainioita vetokohteita jotka tuon 1.50 –kertoimen ylittää. Esimerkiksi ensimmäisen erän maalit yli 1.5 kappaletta tuo kertoimen 2.11, Jarkko Immosen maali 3.00 ja niin poispäin. Katso parhaat kohteet Nordicbetiltä ja hyödynnä kiva tarjous kaikille vedonlyöjille.

JYPin voitosta lähdetään liikkeelle, mutta se voi tulla äärimmäisen tiukan niukasti joko jatkoajalla tai rankkareillakin.

Katso tästä edellisen kohtaamisen parhaat palat: