Vihjeet testi

Veikkaussivujen pitkävetovihjeet ja muut veikkausvihjeet pääset lukemaan alta. Vedonlyöntivihjeitä löytyy kaikkiin suurimpiin sarjoihin, kuten Valioliigaan, SM-liigaan, La Ligaan ja Mestareiden liigaan.

HUOM. Lue myös uudet pikavihjeet linkkien alta!

 

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

Katso vanhemmat vihjeet

 

Katso vanhemmat vihjeet

 

Kirsten Flipkens – Karolina Pliskova 18.2.2014 | WTA Dubai

Vihje: Flipkens -1,5 peliä, kerroin 1.83 Unibet

{Skeleton name=”unibet-vihjeet” action=”view”}

– Kirsten Flipkens ja Karolina Pliskova kohtaavat Dubain WTA turnauksen ensimmäisellä kierroksella.

– Molemmat pelaavat tällä hetkellä uransa parasta tennistä. Flipkens murtautui ensimmäistä kertaa urallaan 20 joukkoon viime vuonna ja on tämän viikon listalla sijalla 20. Pliskovan tämän viikon sijoitus on tämän uran paras, 51.

– Pelaajat ovat kohdanneet aiemmin kahdesti ja voitot ovat tasan. Edellisen kohtaamisen vei Flipkens Aucklandissa tammikuussa lukemin 6-4, 6-3.

– Kaksikosta Flipkens on varmempi suorittaja. Pliskovan otteet vaihtelevat viikosta toiseen. Pattayalla Pliskova selvisi finaaliin saakka, mutta kauden muissa turnauksissa ei juuri tulosta ole tullut.

– Pliskova luottaa pelissään kovaan syöttöönsä ja hyökkäävään peliin, mutta varmuus ei aina riitä pelityylin menestykselliseen toteuttamiseen. Flipkens hyvänä palauttajana lyö läpi, jos syöttö ei kulje.

– Flipkens tulee liikuttamaan vahvoilla peruslyönneillään isokokoista, 186 senttistä, Pliskovaa, jonka liike ei ole 165 senttisen Flipkensin tasolla.

Veikkaussivut | Juhana

 

 

Verona – Torino 17.2.2014 | Anssi

Verona, kerroin 2.35 10Bet

{Skeleton name=”veikkaushuone-riskitön-kapea” action=”view”}

– Molemmat joukkueet ovat menestyneet tänä vuonna ennakko-odotuksia paremmin. Joukkueiden kuntokäyrät tuntuvat olevan lähdössä eri suuntiin. Edellisellä viikolla Verona oli Juventusta vastaan kotonaan kaksi maalia tappiolla, mutta onnistui nousemaan tasapeliin. Torino taasen hävisi kotonaan Bolognalle 1-2.

– Verona ei ole voittanut kotonaan nyt kolmeen peliin, mutta se ei ole ihme sillä he ovat kohdanneet kotistadionillaan Juventuksen lisäksi Napolin ja Roman. Torino on näitä kuitenkin selvästi heikompi joukkue. Koko kauden kotiotteluissa Verona on ollut Serie A:n neljänneksi paras.

– Verona voittaa ottelun noin 45 kertaa sadasta. 10Betin kerroin 2.35 on sen verran hyvä, että siihen voi panostaa.

Veikkaussivut | Anssi

 

 

Sorana Cirstea – Roberta Vinci 17.2.2014 | WTA Dubai

Vihje: Cirstea, kerroin 2 Unibet

– Kaksi heikosti kautensa aloittanutta pelaajaa kohtaavat Dubain turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Mukana kisassa ovat kaikki maailman parhaat pelaajat.

– Cirstea on alkanut löytää kuntoaan ja on napannut pari hyvää voittoa viime turnauksissa. Hyvin mennyt Fed Cup -viikko loi myös uskoa tekemiseen.

– WTA-listalla sijalla 14 tällä viikolla oleva Vinci ei ole vuonna 2014 voittanut ainuttakaan kaksinpeliottelua.

– Viime viikolla Vinci putosi Dohan turnauksen ensimmäisellä kierroksella Tsvetana Pironkovaa vastaan, eikä esitys lupaa hyvää Dubaihin.

– Cirstea selvisi Dohassa toiselle kierrokselle, jolla hävisi finaaliin edenneelle Agnieszka Radwanskalle. Vincin itseluottamus on alamaissa ja nousukuntoa osoittanut Cirstea lähtee otteluun suosikkina.

Veikkaussivut | Juhana

 

 

Sloane Stephens – Lucie Safarova 17.2.2014 | WTA Dubai

Vihje: Safarova, kerroin 1.74 Unibet

– Sloane Stephens ja Lucie Safarove kohtaavat Dubain WTA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Kohtaaminen on kaksikon ensimmäinen keskinäinen ottelu.

– Stephens vetäytyi helmikuun alun Fed Cup viikonlopusta rannevammaan vedoten. Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa sitten Australian avointen viime viikolla Dohassa ja hävisi Petra Cetkovskalle suoraan kahdessa erässä.

– Lucie Safarovan peli alkoi kulkea viime syksynä ja tsekki on jatkanut alkuvuodesta hyviä otteitaan. Safarovan varmuus ja kovat peruslyönnit ovat myrkkyä vastustajille kovalla alustalla.

– Stephensin peliä Australiassa leimasi epävarmuus ja ailahtelevaisuus, eikä rannevamma ainakaan tilannetta helpota, etenkin jos harjoittelu on ollut rajallista vamman takia. Välillä Stephens lyö läpi odottamattomasta paikasta, mutta usein lyöntiä seuraa veltto helppo virhe.

– Safarova on kaksikosta paremmassa kunnossa ja pystyy varmuudellaan aiheuttamaan Stephensille toisen ensimmäisen kierroksen tappion peräjälkeen.

Veikkaussivut | Juhana

 

 

Jokerit – Ilves | Liiga

Vihje: Jokerit -1,5, kerroin 2.08 Unibet

– Jokerit ja Ilves kamppailevat periaatteessa molemmat viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta, joka on tällä hetkellä Jokerien hallussa. Ilves on viisi pistettä perässä.

-Todellisuudessa joukkueiden tasoero on tällä hetkellä huomattavasti suurempi. Ilves ei juuri nyt pysty ilman loukkaantunutta ykköshyökkääjäänsä Michael Kerästä luomaan juuri minkäänlaista hyökkäysuhkaa.

– Ilves on tehnyt viimeisissä viidessä ottelussa seitsemän osumaa. Toisaalta puolustus ja huippuvahti Ville Kolppanen ovat päästäneet samoissa peleissä vain kahdeksan maalia.

– Jokerien hyökkäystehoista on vastannut viime aikoina vahvasti etenkin huippuvireisen Teuvo Teräväisen ketju, mutta tulivoimaa löytyy sen takaakin.

– Ilves jäi perjantaina nollille Tapparaa vastaan, eikä sama ole kaukana lauantaina. Edes Kolppanen ei pysty estämään Jokereita tekemästä tarvittavia maaleja. Joukkue tarvitsee pisteitä varmistaakseen paikkansa kuuden joukossa ja Ilves on siihen tarkoitukseen sopiva uhri.

Veikkaussivut | Juhana

 

Kalpa – Blues | Liiga

Vihje: Blues, kerroin 1.80 Unibet

– Kuopiossa odotellaan runkosarjan päättymistä ja kesälomaa. Samalla karmeaan pettymykseen päättyvä kuluva kausi halutaan unohtaa.

– Bluesin vuoristoratakaudesta on menossa hyvä jakso. Se on voittanut kolme viimeisestä viidestä ottelustaan ja jahtaa vielä suoraa pudotuspelipaikkaa.

– Kalpa kyntää seitsemän ottelun tappioputkessa. Noissa otteluissa joukkue on tehnyt yhtä monta maalia.

– Kalpan tyhjennysmyynnissä on lähtenyt kaksi kauden tehomiestä. Ensin Jukka Voutilainen matkasi Tapparaan ja eilen julkistettiin Marko Kauppisen siirto samaiseen seuraan.

– Jäljellä on yksi yli 15 pistettä nakuttanut pelaaja, Artturi Lehkonen, joka ei ole pelannut nuorten MM-kisojen loukkaantumisen jälkeen.

Veikkaussivut | Juhana

 

 

Mainz 05 – Hannover 96 14.2.2014 | Bundesliiga

Vihje: Mainz 05, Kerroin 1,95 NordicBet

– Mainz Bundesliigassa yhdeksäntenä ja Hannover kymmenentenä. Piste-eroa joukkueiden välillä on kuusi pistettä.

– Mainz hävisi viime kierroksella Wolfsburgin vieraana tylysti 3-0. Tätä edelsi kuitenkin kolme voittoa ja joukkue onkin ollut Bundesliigassa viime kierroksilla mainiossa iskussa.

– Hannover Bundesliigan heikoin vierasjoukkue. Kymmenestä vierasottelusta yhdeksän tappiota ja yksi voitto. Tämä kertoo kaiken oleellisen joukkueen esityksistä vieraskentillä.

-Hannover napsii pisteensä kotikentällään, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut. Mainz selkeä suosikki otteluun surkeata vierasjoukkuetta vastaan.

Veikkaussivut | Antti

 

Yanina Wickmayer – Agnieszka Radwanska  14.2.2014 | WTA Doha

Vihje: Wickmayer + 5.5 peliä, kerroin 1.90 Bet365

– Radwanska lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja todennäköisesti voittaa ottelun varmuudellaan. Radwanska on kaksikosta kuitenkin myös aseettomampi.

– Jos Wickmayer saa syöttönsä ja kovat peruslyöntinsä toimimaan, joutuu Radwanska tekemään tosissaan töitä belgialaisen kanssa.

– Wickmayer on Dohassa saanut pitkästä aikaan tuloksia aikaan ja kaatanut kovia pelaajia. Belgialaiselle ovat taipuneet jo Andrea Petkovic, Caroline Wozniacki ja Jana Cepelova, joka hänkin pelasi hienoa turnausta.

– Wickmayer on listasijoitustaan 72 huomattavasti parempi pelaaja, joka tekee nyt nousua takaisin kohti kärkeä surkeasti sujuneen viime kauden jälkeen. Odotettavissa on tasainen ottelu.

 Veikkaussivut | Juhana

 

 

Juan Martin Del Potro – Ernest Gulbis  14.2.2014 | ATP Rotterdam

Vihje: Alle 22,5 peliä, kerroin 1.92 Unibet

– Juan Martin Del Potro lähtee otteluun suurena suosikkina, vaikka peli ei olekaan kulkenut aivan parhaiden päivien malliin viime aikoina.

– Del Potro kärsii rannevammasta, joka rajoittaa etenkin hänen rystylyöntiään. Tästä syystä hän joutuu turvautumaan normaalia enemmän alakierteiseen rystyyn. Rotterdamissa peli on kuitenkin kulkenut hienosti.

– Ernest Gulbis ei ole alkukaudesta esittänyt ihmeitä, mutta Rotterdamissa hän on jo kaatanut muun muassa bulgarian Grigor Dimitrovin.

– Kahden hyväsyöttöisen pelaajan kohtaamisessa on odotettavaa, että molemmat pitävät syöttönsä usein. Del Potron perustaso on kuitenkin niin paljon kovempi, että tarvittavat breikit tulevat ennemmin tai myöhemmin.

 Veikkaussivut | Juhana

 

 

Ilves – Tappara 14.2.2014 | Antti

Vihje: Tappara, Kerroin 1,81 Veikkaushuone


– Tappara Liigassa toisena ja Ilves löytyy yhdeksänneltä sijalta.

– Paikallispelit ovat aina oma lukunsa. Mikään ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Tapparan materiaali on ehdottomasti kovempi kuin Ilveksellä.

– Ilves paininut loukkaantumisten kanssa ja ykköstykki Michael Keränen edelleen sivussa.

– Ilveksellä ollut viime otteluissa ongelmia maalinteon kanssa ja Tapparalta löytyy ratkaisijoita laajemmalta rintamalta.

– Tapparan peli on yskähdellyt viime kierroksilla. Näissä otteluissa vastustajat ovat kuitenkin olleet Liigan kärkeä ja nyt Tapparalla hyvä sauma palata takaisin voittokantaan paikallisottelussa.

Veikkaussivut | Antti

Fenerbahce – Laboral Kutxa 13.2.2014 | Euroleague/koripallo

Vihje: Fenerbahce -7.5, Kerroin 1,90 Bet365

– Fenerbahce on selvästi parempi joukkue. Se oli oikein hyvä Euroliigan ensimmäisessä vaiheessa, toinen vaihe on lähtenyt käyntiin alakanttiin

– Molemmilla joukkueilla loukkaantumishuolia. Fenerbahcella poissaolot eivät ole niin ratkaisevia kuin Laboralilla, jolta puuttuu ainakin Lamont Hamilton sekä todennäköisesti Thomas Heurtel. Fabien Causeurin ja Giuseppe Poetan pelaaminen on epävarmaa. Joka tapauksessa Laboralin vaihtopenkki näyttää heikonlaiselta. Fenerbahcelta puuttuu liuta isoja korinsaluspelaajia, mutta heille löytyy korvaajia.

– Kumpikin joukkue on voittanut vain kerran liigan toisessa vaiheessa, ja nyt olisi pakko voittaa. Fenerbahce on parempi, loukkaantumiset vaivaavat vastustajaa vähemmän ja joukkue on motivoitunut.

Veikkaussivut | Anssi

 

 


 

Zalgiris Kaunas – Partizan 13.2.2014 | Euroleague

Vihje: Partizan +8.5, Kerroin 1,90 Bet365

– Kumpikin joukkue pahoissa ongelmissa, Zalgiris ei ole voittanut vielä yhtään peliä viidestä Euroleaguen jatko-otteluissa. Partizan voittanut kerran.

– Partizanin ongelmat johtuvat loukkaantumissumasta, monta avainpelaajaa ollut poissa jo pitkään. Zalgiris päästi keskushyökkääjä Lavrinovicin Valenciaan.

– 8.5 puolen pisteen tasoitus on paljon, kun voittajasuosikki on selvästi tällä kaudella liian heikko Euroliigaan. Partizan tunnetaan joukkueena, jonka peliasenne ei retkahda.

Veikkaussivut | Anssi

 

 


 

HIFK – Blues 6.12.2014 | Liiga

Vihje: HIFK, Kerroin 1,97 NordicBet

– Washington pelaa toistamiseen 24 tunnin sisään. Eilen tuli tappio Columbusta vastaan 5-2. Detroit pelasi viimeksi 29.1. Tällöin punasiivet kokivat tylynumeroisen 5-0 vierastappion Flyersin vieraana.

– Detroitin kotisaldo on yksi liigan heikoimpia. 28 kotiottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton vain 9 kertaa.

– Washington vierailee toistamiseen tällä kaudella Joe Louis Areenalla. Viime kohtaaminen päättyi rankkareiden jälkeen Capitalsin 3-4 vierasvoittoon.

– Detroit on liigan sijalla 20. Washington löytyy kolme sijaa alempaa.

Veikkaussivut | Jorma

 

 


 

Kärpät – Pelicans 6.12.2014 | Liiga

Vihje: Kärpät, Kerroin 1,76 NordicBet

– Washington pelaa toistamiseen 24 tunnin sisään. Eilen tuli tappio Columbusta vastaan 5-2. Detroit pelasi viimeksi 29.1. Tällöin punasiivet kokivat tylynumeroisen 5-0 vierastappion Flyersin vieraana.

– Detroitin kotisaldo on yksi liigan heikoimpia. 28 kotiottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton vain 9 kertaa.

– Washington vierailee toistamiseen tällä kaudella Joe Louis Areenalla. Viime kohtaaminen päättyi rankkareiden jälkeen Capitalsin 3-4 vierasvoittoon.

– Detroit on liigan sijalla 20. Washington löytyy kolme sijaa alempaa.

Veikkaussivut | Jorma

 

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

 

 

TPS – JYP 7.12.2014 | Liiga

Vihje: JYP, Kerroin 2,00 Unibet

– Washington pelaa toistamiseen 24 tunnin sisään. Eilen tuli tappio Columbusta vastaan 5-2. Detroit pelasi viimeksi 29.1. Tällöin punasiivet kokivat tylynumeroisen 5-0 vierastappion Flyersin vieraana.

– Detroitin kotisaldo on yksi liigan heikoimpia. 28 kotiottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton vain 9 kertaa.

– Washington vierailee toistamiseen tällä kaudella Joe Louis Areenalla. Viime kohtaaminen päättyi rankkareiden jälkeen Capitalsin 3-4 vierasvoittoon.

– Detroit on liigan sijalla 20. Washington löytyy kolme sijaa alempaa.

Veikkaussivut | Jorma

 

 


 

HIFK – Blues 7.12.2014 | Liiga

Vihje: JYP, Kerroin 2,00 Unibet

-Eintracht Braunschweig on sarjan hännillä, joukkueen hyökkäys lienee Bundesliigan historian kehnoin

-Dortmund kompuroi ennen taukoa ja heti tauon jälkeen

-Vedonvälittäjät ovat laskeneet Dortmundin kertoimen liian alhaalle, viisas löytää peliä muista tuloksista.

Veikkaussivut | Jorma

 

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

 

 

Veikkaussivujen vihjesivu

Julkaisimme keväällä Veikkaussivuille uuden vihjesivun, joka mahdollistaa käyttäjien itse kirjoittaa pitkävetovihjeet 1X2 jalkapallovihjeitä muille käyttäjille. Vihjesivua parannetaan tällä hetkellä ja se ei ole käytössä, mutta laitamme tulevaisuudessa uudet ominaisuudet käyttöön ja laitamme sivun taas pystyyn.

Vihjesivu mahdollistaa erittäin runsaan määrän vihjeitä, joten Veikkaussivuista tulee Suomen
ylivoimaisesti suurin ja laadukkain vihjepalvelu, koska jokaisen vihjaajan vihjeet tilastoidaan.

Tulemme järjestämään joka kuukausi veikkauskisan, jossa parhaat vihjaajat palkitaan rahapalkinnoilla.

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset