Häcken - Halmstad 21.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/06/2011
Jaa tämä...

Sarjajumbo Halmstad Häckenin testissä.

Häcken – Halmstad, Merkki 1, Kerroin 

Allsvenskanin illan ainoassa ottelussa sarjajumbo Halmstad vierailee Häckenin kotiluolassa. Halmstad on liigan selvästi surkein vierasjoukkue. Sen kurssi ei ole muuttunut, vaan sama heikko vire näyttäisi jatkuvan, sillä viidestä edellisestä vieraspelistä joukkue on kerännyt vain yhden pisteen ja sekin sarjanousija Syrianskaa vastaan 0-0. Häcken majailee tällä hetkellä alemmassa keskikastissa, vaikka materiaali sallisikin joukkueen ylemmän keskikastin sijoille. Joukkue vaelsi pitkään suossa, kunnes se pelasi ilmiömäisen hienon pelin Trelleborgin vieraana, kaataen tämän murskaluvuin 1-4. Tuo voitto antaa varmasti uskoa omaan tekemiseen, kun katseet ovat Halmstad-pelissä.

Joukkueiden välillä on aika suurikin tasoero. Halmstad on liigan heikoimpia, kun taas Häcken pystyy parhaimmillaan hätyyttelemään liigan kärkisijoja. Häcken on ollut tällä kaudella toistaiseksi ihan hyvä kotijoukkue, voittoja, tasapelejä ja tappioita tullut tasatahtiin. Nyt on mahdollisuus pestä kasvot heikkoa joukkuetta vastaan. Häcken on sarjasijoituksestaan huolimatta onnistunut maalinteossa 21 kertaa, joka on liigassa eniten! Halmstadilla on puolestaan suuria vaikeuksia luoda omaa peliä, ja se näkyy maalimäärässä, vain seitsemän tehtyä maalia! Molempien puolustus on pitänyt hyvin, vaikka ajoittain tuleekin aikamoisia uinahduksia.

Häcken on vienyt joukkueiden kaikki kolme edellistä kohtaamista; maalierolla 8-1!
Uskon Häckenin jatkavan Halmstadin kurittamista. Vieraat joutuvat keskittymään pääosin puolustuspelaamiseen, ja jos se onnistuu mallikkaasti, voidaan nähdä vähämaaliset numerot. Häcken on kuitenkin niin tehokas hyökkäyspäässä ja viime pelin hieno voitto nosti sen itseluottamuksen huippuun. Uskon Häckenin jatkavan nyt nousujohteisesti ja kotivoitto irtoaa niukoin 1,2-0 numeroin.

Veikkaussivut | JeeJee