Halmstad - IFK Göteborg 26.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/05/2011
Jaa tämä...

Halmstadilla on suuria ongelmia maalinteon kanssa.

Halmstad – IFK Göteborg, Merkki 2, Kerroin 

Ruotsin Jalkapalloliigassa selvästi viime kaudesta uudistunut Halmstad saa vieraakseen IFK Göteborgin. Halmstad on juuri siellä minne sitä monet odotteli eli sarjataulukon häntäpäähän. Joukkueesta löytyy paljon espanjalaisia, jotka olivat ennen kauden alkua suuria kysymysmerkkejät. Joukkueen Espanjalaiset eivät ole pystyneet kannattelemaan juurikaan ollenkaan kotijoukkuetta ja näin sarjataulukon viimeinen sija on täysin ansaittu.

Puolestaan vierailija IFK Göteborg on materiaaliltaan todella paljon Halmstadia laadukkaampi. Kieltämättä myös Göteborgin kausi on alkanut heikosti, sillä kärkeen on matkaa jo peräti yhdeksän pistettä. Toki Göteborgilla on ollut paljon epäonnea, mutta vain yksitoista tehtyä osumaa yhdeksässä ottelussa on aivan liian vähän.

Josep Clotet Ruizin valmentaja Halmstad on tehnyt tällä kaudella vasta kuusi maalia. Joukkue muuttui viime kaudesta paljon, ja kieltämättä se on myös näkynyt kentällä sekä ennen kaikkea tuloksissa. Materiaalissa Halmstad ei ole liigan huonoin, mutta peliesitykset kertovat aivan muuta. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelusta tasan yhden, ja siinäkin kaatui Mjällby 1-0 lukemin. Puolestaan vierailija Göteborg on piristynyt selvästi, samasta määrästä otteluita raitapaidat ovat keränneet kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viime kierroksella joukkue tosin jäi juuri tasapeliin huippuvireeseen päässeen Trelleborgs FF:n isäntänä.

Veikkaussivut | Tuomas