Mainz - Moenchengladbach 15.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/04/2011
Jaa tämä...

Vierailijat haluavat pois putoajan paikalta.

Mainz – Moenchengladbach, Merkki 2, Kerroin 

Perjantain Saksan Bundesliigan ainoa ottelu, jossa kohtaavat liigan viides Mainz, jonka ensi kauden Mestarien Liiga-paikka on karkaamassa sekä Moenchengladbach. Vierailijat ovat kaksi pistettä putoamisviivan alapuolella ja tällä hetkellä liigajumbona. Voitolla se nousisi peräti kaksi sijaa ylöspäin, joten vierailla on kovat panokset otteluun.

Mainz on kauden ylisuorittaja ja kotona homma ei ole kulkenut. Alkukausi oli maaginen se johti selvästi liigaa, mutta on hyytynyt pahasti kauden edetessä. Arvioisin Mainzin liigassa alempaan keskikastiin ja Moenchengladbachin pohjasijoille, jos paperilla katsotaan. Tasoero ei ole merkittävä ja näin vierailija pysyy ottelussa hyvin mukana. Mainz on neljän ottelun voitottomassa putkessa. Vierailijat ottivat puolestaan “pakkovoiton” Kölniä vastaan murskalukemin 5-1, joten se lähtee hyvällä itseluottamuksella illan otteluun.

Edellinen kohtaaminen päättyi Mainzille 2-3 vieraissa, mutta pitää muistaa, että se oli silloin liigan tulikuumin joukkue. Tällä hetkellä Mainzin vire on selkeästi alaspäin. Ottelusta on tiedossa vähämaalinen, sillä Moenchengladbach puolustus on pitänyt hyviäkin joukkueita vastaan; esimerkiksi 1-1 tasapeli Bremenin vieraana. Kohteessa aliarvioitu vierailijoiden mahdollisuuksia, siksi 4,10 kerroin hyvä ja toteutuu hieman useammin kuin kerran neljästä!

Veikkaussivut | jeejee