Argentiina - Kolumbia 6.7 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Puolustaako Kolumbia kisaisännät nurin?

Argentiina – Kolumbia, Merkki alle 2,5 maalia, Kerroin 
Argentiina – Kolumbia, Merkki alle 1,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Copa American keskiviikko -päivän otteluohjelmassa on vain yksi ottelu. Kyseisessä ottelussa kisaisäntä, Argentiina saa vastaansa Kolumbian. Molemmille joukkueille ottelu on turnauksessa toinen. Argentiina aloitti oman urakkansa todella onnettomasti pelaamalla 1-1 tasapelin kisojen heikoimpiin kuuluvaa Boliviaa vastaan. Argentiina pelasi kokonaisuudessaan kohtalaisen heikosti ja oikeastaan vain Messi pelasi omalla tasollaan.

Puolestaan Kolumbia voitti todella niukasti Costa Rican. Lopputuloksena oli 1-0 ; maali tuli aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä sekunneilla. Kolumbialla oli muutamia hyviä paikkoja tehdä lisääkin maaleja, mutta loppuen lopuksi ei niitäkään montaa ollut. Kolumbian tähtihyökkääjä, Portossa hienon kauden pelannut, Falcoa oli täysin pimennossa.

Argentiina on materiaalissa Kolumbiaa selvästi laadukkaampi. Argentiinalla on kuitenkin todella suuret paineet menestyä. Muu tulos, kuin mestaruus kotikisoista, olisi täysin anteeksiantamatonta. Kisaisännät ovatkin tässä ottelussa ehdottomasti ”pakkovoiton” edessä. Argentiinalla on todella laadukas joukkue, etenkin hyökkäyspäässä Messin, Carlos Tevezin, ja Angel Di Marian johdolla. Ongelmana onkin kuitenkin se, että Argentiinalla ei ole oikeastaan ensimmäistäkään huipputason pelinrakentajaa. Pelin pyörittäminen on laitettu Ever Banegan vastuulle, mutta jokainen kyllä ymmärtää sen, että eihän Banega ole ikimaailmassa esimerkiksi Xavin tai Iniestan tasoa.

Puolestaan Kolumbialla ylivoimaisesti suurin vahvuus on joukkueen puolustuspeli. Kolumbialle on todella vaikeaa tehdä yhtään maalia, oli vastassa sitten vaikkapa Espanja. Topparipari Luis Perea-Mario Yepes on todella vahva. Hyökkäyksestä on todettava se, että se on liikaa Falcaon varassa. Ensimmäisessä ottelussa Falcao ei saanut mitään aikaiseksi. Portossa Falcoa saa paljon parempaa tukea esimerkiksi Hulkin toimesta kuin maajoukkueessa, vaikka Kolumbian värejä edustaakin Portossa pelaava Fredy Guarin.

Veikkaussivut | Tuomas