Chile - Meksiko 4.7 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Chile hyökkää Meksikon kimppuun yöllä.

Chile – Meksiko, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Copa American kolmannen pelipäivän ottelutarjontaa ; päivän toisessa ottelussa Chile saa vastaansa Meksikon. Kyseessä on C-lohkon ottelu. Chile on materiaalissa C-lohkon paras yhdessä Uruguayn kanssa. Hyvin todennäköisesti juuri nämä kyseiset maat menevät lohkosta helposti jatkoon.

Chilen joukkue on todella laadukas. Chile on Uruguayta hieman jäljessä, mutta muuten etenkin hyökkäyspään pelaajat ovat todella vahvoja. Chilen hyökkäävä pelityyli vaatii taitavaa pallonkäsittelyä sekä voimakasta prässäämistä. Etenkin pallonkäsittely hyökkäyksen alapuolella pelaavalla Alexis Sanchezilla on huikeaa katsottavaa. Lisäksi kärjessä pelaava Humberto Suazo osaa maalinteon taidon. Kyseinen kaksikko osaa tehdä todella tuhoisaa jälkeä.

Puolestaan Meksikon tilanne on näissä kisoissa se, että joukkueen pelaajisto on todella nuorta ja ennen kaikkea kokematonta. Meksikon joukkue ei todellakaan ole heittopussi ; onhan joukkueen mukana kuitenkin Giovani & Jonathan Dos Santos. Kyseiset Dos Santoksen veljekset ovat ainoita Meksikon oman liigan ulkopuolella pelaavia. Meksikon kenties suurin ongelma on fyysisyys. Meksikon joukkue on niin nuori, että joukkue jää selvästi fyysisyydessä jälkeen. Toisaalta Meksikon U20 voitti viime keväänä Concacaf -mestaruuden, joten Meksikolta voidaan odotella parhaimmillaan todella yllättäviä peliesityksiä – nimeomaan positiivisesti ajateltuna.

Chile on ottelussa selvän suosikin asemassa. He tulevat varmasti pitämään paljon palloa. Oikeastaan Meksikolla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin odotella vastaiskuja. Chilen on oltava todella tarkkana etenkin Giovanni Dos Santoksen kanssa.  tarjoo Chilelle kerrointa mestaruuteen, joka on myös ”mehukas”.

Veikkaussivut | Tuomas