Chile - Peru 12.7 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Yllättäjä Peru haastamaan Chileä lohkovoitosta.

Chile – Peru, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Copa American C-lohkon päätöskierroksen avausottelussa Chile saa vastaansa Perun. Kyseessä on samalla C-lohkon kärkiottelu. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että Chilellä on kasassa neljä pistettä, mutta se on yllättävää, että sama määrä pisteitä on myös Perulla. Oikeastaan Peru on koko kisojen suurin yllättäjä. Tilanne on varmasti monille outo, sillä ilman muuta todella moni oletti, että Uruguay menee lohkosta helposti jatkoon. Ihan toisin on käymässä.

Chile on perustasolta Perua todella paljon laadukkaampi ja kertoimissa ollaan tuijotettu liikaa Perun otteluiden tuloksiin. Chile on todella loistava etenkin hyökkäyspäässä. Se onkin selvä juttu, että Perun puolustus joutuu todella suureen testiin. Chile on pelannut kohtalaisen hyvän turnauksen, vaikka edelleen olisi mahdollisuudet paljon parempaan. Avausottelussa tuli niukka voitto Meksikosta, ja toisessa ottelussa tasapelipiste Uruguayta vastaan. Puolestaan Peru pelasi avausottelussa todella fiksusti, ja saalisti tasapelin Uruguayta vastaan. Toisessa ottelussa Perun kohdalla puhuttaessa, kuolemanottelusta, Peru saalisti todella hienon voiton. Näin tilanne onkin se, että Perulla on mahdollisuudet jopa lohkovoittoon.

Toisaalta Chile on kuitenkin joukkueena niin paljon parempi Humberto Suazon, sekä Alexis Sanchezin johdolla, että lähtökohtaisesti Chile on ottelussa jopa suursuosikki. Chilen täytyy muistaa varoa Perun todella laadukkaita pelaajia hyökkäyspäässä, kuten Juan Vargasia, sekä Jose Paolo Guerreroa. Kun tämä onnistuu Perulla ei ole mitään mahdollisuutta. Mikäli taas Chile ei tässä onnistu tulee pelistä vaikea.

Veikkaussivut | Tuomas