Paraguay - Venezuela 20.7 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 20/07/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Venezuela yllätyksiään?

Paraguay – Venezuela, Merkki 1, Kerroin 

Copa American välierissä kohtaavat Paraguay ja superyllätyksiä tehnyt Venezuela. Kumpikaan ei ole hävinnyt otteluakaan turnauksessa, Venezuela on pelannut kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä kun taas Paraguay on pelannut peräti neljä tasapeliä.

Venezuelan yllätysvireeseen ollaan kiinnitetty nyt liikaa huomiota. Joukkue oli suoraan sanottuna surkea Chileä vastaan pelillisesti ja pelinrakentelu oli onnetonta. Joukkue sai muutaman paikan koko ottelussa, mutta rokotti sitten todella tehokkasti. Vaikka molempien tähdet löytyvätkin hyökkäyspäästä, pelaa esimerkiksi Paraguay aika puolustavaa ja maltillista futista. Venezuela turhautuu hyökkäyssuuntaan, sillä Paraguay kasasi upeasti rivinsä parin karmean pelin jälkeen ja piti Brasilian nollilla. En usko Venezuelan maalipaikoilla juhlivan, saatika maaleilla. Paraguaylla riittää vaarallisia viimeistelijöitä, mutta Brasiliaa vastaan se ei saanut palloa pussiin sillä se oli alakynnessä. Tässä ottelussa se tuskin tulee alakynnessä olemaan vaan hallitsee ja pitää palloa enemmän. Punapaitojen vaaralliset hyökkääjät tulevat olemaan todella vaikeita pideltäviä Venezuelan heikolle puolustukselle, joten uskon Paraguayn tekevän muutaman maalin.

Paraguay pääsee parhaallaan, Venezuelalta on sivussa pelinrakentelusta vastuun ottanut Rincon, joka otti ulosajon Chileä vastaan.

Veikkaussivut | JJ