Uruguay - Chile 8.7 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

C-lohkon kärkijoukkueiden tulikuuma kohtaaminen.

Uruguay – Chile, Merkki 2,

Joukkueet ovat hyvin tasavahvat. Molemmat ovat materiaaliltaan turnauksen ylempää keskikastia. Uruguaylla on alla hieman heikompi peli; joukkue ei saanut murrettua Perun tasokasta puolustusta, vaan se jäi 1-1 tasapeliin. Chile sen sijaan nousi tappioasemasta odotettuun 2-1 voittoon Meksikosta.

Kolme edellistä kohtaamista ovat olleet huipputasaisia joista kaksi on päättynyt pistejakoon ja viimeksi Chilen 2-0 voittoon. Chile on ollut siis Uruguaylle viime aikoina todella paha vastustaja.

Diego Godinin poissaolo puolustuksessa näkyi Uruguayn avausottelussa, sillä virheitä tuli aivan liikaa. Chilenkään puolustuspelaaminen ei myöskään vakuuttanut, tosin se on sinipaitoja hieman kovemmassa kunnossa.

Uruguayn Diego Forlan ei ole enää niin kova maaliruisku, kuin viime vuoden MM-kisoissa. Hänellä on alla vaikea kausi Atleticossa, eikä Perua vastaan pelattu ottelu nostanut pelaajaan osakkeita, Forlan oli sanalla sanoen näkymätön. Muutaman kerran hän pääsi tuhlaamaan unelmapaikan, joten kaikki ei ole kunnossa.

Monet varmasti pitävät Uruguayta suosikkina sen MM-kisamenestyksen vuoksi. Joukkueet ovat kuitenkin tasaväkiset, ja Uruguayn poissaolon ja Chilen paremman vireen turvin kokeillaan punapaitojen voittoa.

Veikkaussivut | JJ