John Isner - Tobias Kamke 9.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/07/2011
Jaa tämä...

Antaako Isner yllättäjälle mahdollisuuksia?

John Isner – Tobias Kamke +1,5, Merkki 1, Kerroin 

ATP-tason tennisturnauksessa, Yhdysvaltojen Newportissa, ollaan edetty semifinaalivaiheeseen. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhdysvaltojen oma poika, John Isner, saa vastaansa Tobias Kamken. John Isner on ATP-listalla sijalla 46, Saksalainen, Tobias Kamke on hieman sadan 
paremman puolella.

John Isner on menestynyt Newportissa todella hienosti, eikä se ole mikään yllätys. Isner on todella isokokoinen pelaaja, mutta etenkin kaksimetrisen tornin syötöt ovat upeaa katsottavaa. Kysykää vaikka Nadalilta. Tässä turnauksessa Isner on voittanut jokaisen ottelun suoraan kahdessa erässä. Edes turnauksessa hienosti esiintynyt, Alex Bogomolov, ei saanut riistettyä erää Isneriltä, vaikka etenkin avauserä oli tasainen, ja eteni aina tiebreakiin asti.

Puolestaan Kamke on yllättäjä. Toisaalta, ovathan Kamken vastustajat olleet selvästi Isnerin vastaavia helpompia. Kamke ylipäätänsä selvisi näin pitkälle vaikeamman kaavan kautta. Edellisessä ottelussa saksalainen hävisi selkeästi avauserän, mutta lopulta hoiti homman kotiin. John Isnerille oli varmasti iso pettymys tippua jo toisella kierroksella Wimbledonista. Nyt Isnerillä olisi loistava sauma edetään finaaliin. Se on selvä juttu, että Kamke tulee olemaan suurissa ongelmissa Isnerin syötön kanssa.

Veikkaussivut | Tuomas