Wales - Englanti 26.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/03/2011
Jaa tämä...

EM-karsinnassa suursuosikki Englanti kohtaa Walesin.

Wales – Englanti, Merkki 2, Kerroin 1.44 Eurobet

Tulikuuma välienselvittely Englannin ja Walesin välillä. Edellinen ottelu joukkueiden välillä päättyi Englannin 1-0 vierasvoittoon. Wales on tukalassa tilanteessa omassa lohkossaan. Se on lohkon jumbona ja pisteitä lohkon johtajaan, Montenegroon, on jo 10 pistettä. Wales on mielestäni lohkon heikoimmasta päästä yhdessä Montenegron kanssa. Maalinteko ei onnistu tällä hetkellä ollenkaan. Epätoivoiselta näyttää, eikä Wales tule pääsemään EM-kisoihin.

Englanti sen sijaan haluaa tosissaan voittaa ottelun. Se tarvitsee kolmen pisteen voiton päästäkseen kärkipaikalle ja tällöin se pääsisi suoraan EM-kisoihin. Valkopaidat ovat kovasta materiaalista huolimatta möhlineet pelinsä useaan kertaan. Viime MM-kisoissa se tippui jo neljännesvälierissä. Sitä ennen se hävisi yllättäen Romanialle EM-jatkokarsinnoissa, eikä näin ollen nähty vuoden 2008 EM-kisoissa. Nälkää siis löytyy todella paljon.

Peli on kulkenut englantilaisilla hyvin omassa lohkossaan, lukuun ottamatta 0-0 tasapeliä Montenegroa vastaan. Joukkueiden tasoero on todella iso Englannin hyväksi ja kotietu tässä on varsin olematon. Valinnanvaraa löytyy Englannilla niin paljon. Vierailla pelaa sellaisia maailmantähtiä, kuin Rooney, Terry ja Lampard. Englanti on pelannut hyvin vieraissa ja sillä on korkeampi motivaatio pisteille, kuin kotijoukkueella. Crouch puskee Englannille 2-0 voiton.

Veikkaussivut | jeejee

 

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen