Italia - Viro 3.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/06/2011
Jaa tämä...

C-Lohkossa Viro haastaa Italian.

Italia – Viro (0-2), Merkki 1, Kerroin 

Ranskan tavoin myös Italia floppasi viime vuoden MM-kisoissa. Peli on ollut kuitenkin huikeaa katseltavaa karsinnoissa, sillä se johtaa lohkoaan selvästi ja maalierokin on komeasti plussan puolella +10.

Italia lukeutuu Euroopan parhaimpiin futismaihin, vaikka viime vuosina onkin ollut hiljaista. Joukkue on tehnyt nuorennusleikkauksen, vaikka ns. vanhoja kettujakin löytyy. Alessandro Matria ja Giuseppe Rossia kannattaa seurata hyökkäyspäässä ja Andrea Pirlon huikeaa työskentelyä keskikentällä. Vaikka Viro onkin viimeistellyt varsin terävästi karsinnoissa, tulee nyt vastaan todella tiivis ja pitävä puolustus, sillä Italia on päästänyt vain yhden maalin viidessä ottelussa.

Viro ennakoitiin C-Lohkossa pohjille Färsaarten kanssa. Yllättäen se taistelee kärkisijoista Serbian, Slovenian ja Pohjois-Irlannin kanssa.

Italian väh. kolmen maalin voitolle saa mukavan kertoimen. Viro on todella paljon Italiaa heikompi, ja vielä kun Italia saa kotiyleisön tuen päälle, niin ei voida odottaa muuta kuin selvää kotivoittoa.

Italian puolustus pitää ja Matrilta ja Rossilta löytyy tarvittavat tehot. Mielestäni Viron yllätysvireeseen ollaan liikaa kiinnitetty huomiota. Kotonaan se pystyy juuri ja juuri Serbian haastamaan, mutta Italia on peliesityksiltään ja materiaaliltaan serbejä hieman edellä, joten Virolle voidaan odottaa erittäin hikistä ja vaikeaa iltaa.

Tulosveikkaus on 3,4-0.

Veikkaussivut | jeejee