Slovenia - Italia 25.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/03/2011
Jaa tämä...

Kuinka käy rajusti uudistuvan Italian Ljubljanan illassa?

Slovenia+1 – Italia, Merkki 1, Kerroin 1,70 Nordicbet

EM-karsintaa, lohkon kärkiottelu. Slovenian jalkapallo on ollut viime aikoina vahvassa nosteessa. Pääsy viime kesän MM-kisoihin oli kova temppu ja joukkue esiintyi kisoissa edukseen. Slovenia on pelannut myös maaotteluissa hyvin ja joukkue on kivunnut jo hiiren hiljaa FIFA-rankingissa sijalle 17. Italiakin nähtiin kesän MM-kisoissa, mutta joukkue jäi nöyryyttävällä tavalla alkulohkoon. Saapasmaan jalkapallo on ollut laskusuhdanteessa jo jonkun aikaa, mutta tällä hetkellä joukkue pitää lohkossaan piikkipaikkaa. FIFA-rankingissa joukkue on “vajonnut” jo sijalle 11.

Itse otteluun, Slovenia päässee otteluun parhaalla miehityksellään kotiyleisönsä eteen Stadion Stožicen nurmelle. Italia sytyttää varmasti ja stadion on täynnä. Tämä on varmasti kotijoukkueelle se “maaginen” 12. pelaaja. Mitä tulee Italian kokoonpanoon, niin kysymysmerkkejä riittää. Tiedossa on, että Italialla on menossa vahva nuorennusleikkaus ja vanhoja konkareita on siirtymässä pikkuhiljaa sivuun. Jokatapauksessa vierailijoiden kokoonpanossa on paljolti poissaoloja.

Italialta uupuvat ottelusta: Gianluca Zambrotta, Fabio Grosso, Mattia Cassani, Nicola Legrottaglie, Andrea Pirlo, Daniele De Rossi,Angelo Palombo, Simone Pepe, Antonio Di Natale, Vincenzo Iaquinta, Fabio Quagliarella, Mario Balotelli sekä Marco Borriello.

Veikkaussivut | ED89

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen