U21 Tshekki - U21 Espanja 15.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/06/2011
Jaa tämä...

Vain voitto kelpaa Espanjalle.

Tshekki – Espanja, Merkki 2, Kerroin

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kilpailut jatkuvat Tanskassa. Espanja on kisojen suurin mestarisuosikki ja se jäi harmittavasti tasapeliin toisen mestarisuosikki Englannin kanssa. Harmittavan tuosta tasapelistä teki se, että ottelu oli koko ajan Espanjan hallussa, mutta Englanti tuli lopussa tasoihin melkeinpä ainoasta maalipaikastaan. Ottelu päättyi siis 1-1. Tshekki puolestaan avasi turnauksen 2-1 voitolla Ukrainasta. Sekä Tshekin että Ukrainan jatkoonmeno lohkosta olisi jättiyllätys, sillä silloin joko Espanja tai Englanti jäisivät ns. rannalle.

Espanjan materiaali on kisojen paras, sen pelaajat saavat jo seurajoukkueissaan ison kasan vastuuta joten kovia pelejä on todella paljon alla. Se tulee vyöryttämään hyökkäyksiään Tshekkiä vastaan lähestulkoon koko ajan, pitäen palloa todella paljon ja pelaten todella kärsivällisesti. Englantia vastaan voitto oli todella lähellä ja nyt se on erittäin todennäköistä, sillä Tshekki on selkeästi heikompi joukkue.

Tshekin ainoa toivo on puolustaa todella kurinalaisesti ja hyökättävä todella viisaasti, silloin kuin paikka on. Todennäköisesti tämäkään ei riitä, sillä Espanjan yksilötaito riittää jo ratkaisemaan ottelun. Sellaisia nimiä kuin mm. De Gea (Atl. Madrid), Mata (Valencia), Capel (Sevilla), Jeffren (Barcelona), Alcantara (Barcelona) sekä viime ottelun penkiltä aloittanu Bojan (Barcelona) ei Tshekeiltä löydy.

Suuria yllätyksiä ei vielä ole kisoissa nähty, eikä nähdä vielä tämän päivän avausottelussakaan.

Veikkaussivut | ED89