U21 Ukraina - U21 Englanti 15.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/06/2011
Jaa tämä...

Ukraina haastaa Englannin tärkeässä ottelussa.

Ukraina – Englanti, Merkki 2, Kerroin

Futiksen alle 21-vuotiaiden EM-kisat jatkuvat Tanskassa. B-Lohkossa pelataan toiset ottelut. Erittäin kovatasoisen B-lohkon heikoin on Ukraina, joka avasi kisat 2-1 tappiolla Tshekistä. Englanti puolestaan venyi viime hetkillä tasapeliin kisojen pienoista ennakkosuosikkia Espanjaa vastaan.

Panokset ovat kovat. Mikäli ottelu päättyy tasapeliin, jää Ukrainalle todella vaikea tehtävä lohkon päätöskierrokselle; Espanjan kaato. Sille olisi siis tärkeää napata tästä täydet pisteet. Englanti hakee myös pisteitä, sillä voitolla se olisi todella lähellä välieräpaikkaa. Se vaatisi kuitenkin vähintään tasapeliä Tshekkiä vastaan viimeisellä kierroksella.

Englanti on joukkueista laadukkaampi. Valkopaidat ovat Espanjan kanssa kisojen suurimpia suosikkeja. Ukrainan materiaali riittää turnauksessa sijoille 5-6, V-Venäjän ja Islannin edelle. Jatkopaikka vaatisi siltä siis huippusuoritusta.

Ukrainan peliesitys Tshekkiä vastaan ei aiheuttanut riemunkiljahduksia. Peliä pitää huomattavasti parantaa, mikäli he haluavat kaataa Englannin. Espanjaa vastaan Englannilla oli omat hetkensä. Varsinkin hyökkäyspäässä joukkue oli erittäin vaarallinen, mutta paikkoja tuli silti vähän. Espanjaa vastaan on vaikea hallita palloa, joten Englanti joutui aika lailla juoksemaan perässä. Silti joukkue ei turhautunut missään vaiheessa ja puolustus piti todella vahvasti. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Smallingia, joka pelasi erittäin hienon ottelun. Virheitä ei oikeastaan tullut puolustuspäässä.

Englanti tulee varmasti pitämään ottelussa hieman enemmän palloa. Joukkueesta löytyy yksilötaitoa Daniel Sturridgen ja Danny Welbeckin muodossa, joista jälkimmäinen teki Espanjaa vastaan maalin. Uskon, että Englannin yksinkertainen, taitava ja agressiivinen pelitapa tuottaa tulosta. Ukrainan materiaali on lohkon heikoin ja peli ei todellakaan vakuuttanut Tshekkiä vastaan.

Veikataan Englannin 3-0 voittoa, jossa maalit iskevät Sturridge kahdesti, Welbeck kertaalleen.

Veikkaussivut | Jeejee