Vettel - Webber 11.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 10/06/2011
Jaa tämä...

Red Bull-kuskit ottavat toisistaan mittaa Kanadassa.

Vettel – Webber, Merkki 2, Kerroin 

Viime vuonna saman radan aika-ajoissa paalupaikan vei Lewis Hamilton ja hyvänä kakkosena oli australialainen Webber, jonka lähtöruutua pudotettiin vaihdelaatikonvaihdoksen takia viisi sijaa. Kolmanneksi sijoittui saksalainen Vettel.

Itse kisaan Webber joutui pudotuksen myötä lähtemään vasta sijalta seitsemän, joten tallikaveri sai näin ollen eturivin toisen paikan. Kilpailun aikana aussi sai paranneltuaan hieman sijoitustaan, kun taas Vettel huononsi sitä parilla pykälällä. Lopulta saksalainen tuli maaliin vasta neljäntenä ja Webber vain puolisentoista sekuntia perässä viidentenä.

Historian valossa australialaisen mahdollisuudet näyttäisivät siis erittäin hyviltä ja kertoimia paremmilta. Vettel on ollut kaikissa aika-ajoissa tallikaveriaan parempi, paitsi muutama viikko sitten Espanjassa. Erot ovat kuitenkin olleet äärimmäisen pieniä ja välillä jopa tuhannesosista kiinni. Vaikkei Webber ole huonosti ajanutkaan missään vaiheessa, on odotettavissa pientä tasonnostoa. Aussi on kaikin puolin kokeneempi kuski (etenkin Red Bullista on enemmän kokemusta) ja on vaativalla Gilles Villeneuve -radalla yllätysvalmis.

Veikkaussivut | HIFK