Etelä-Korea - Ghana 7.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/06/2011
Jaa tämä...

Ystävyysottelussa kohtaavat E-Korea sekä Ghana.

Etelä-Korea – Ghana, Merkki 2, Kerroin

Viime MM-kisoissa jopa puolivälieriin yltänyt Ghana haastaa kovavireisen kotijoukkueen Etelä-Korean. Viime harjoitusottelussa Ghana pelasi hienon 1-1 tasapelin Englantia vastaan, tosin siitä on jo hieman aikaa. Etelä-Korea on pelannut todella vakuuttavasti kotikentällään, kaataen mm. Hondurasin 4-0 ja Serbiakin kaatui 2-1, tosin siinä ottelussa vierailla oli kakkosmiehistö kentällä. Ghana valmistautuu Afrikan Nations Cuppiin, joten tässä pelissä se voi hioa vielä kuvioitaan. Missään nimessä vierailija ei lähde lepsuilemaan tähän  otteluun, sillä pelituntumaa olisi hyvä saada kivikovaa aasialaista joukkuetta Etelä-Koreaa vastaan.

Ghana on materiaaliltaan hieman Etelä-Koreaa kovempi, ja pääsee otteluun parhaallaan. Ghanan ryhmässä ovat mm. tärkeät keskikenttäpelaajat Michael Essien ja Sulley Muntari. Puolustuksessa johtavat Paintsil ja Mensah, jotka pelaavat Englannin Valioliigassa. Hyökkäyspäässä on aina vaarallinen Asamoah Gyan, joka oli Ghanan tärkeimpiä pelaajia viime MM-kisoissa. Vierailla on kivikova nippu, joka on ollut yhdessä pitkään ja jolla on tullut vuosien saatossa tulostakin.

Kotijoukkue Etelä-Korea saa kovan vastustajan vieraakseen. Joukkueen tärkein pelaaja, ManU:n Park Ji-Sung on ottelusta sivussa. Joukkue ei muutenkaan ole paras mahdollinen, joten Ghanan 4,00 kerrointa täytyy kokeilla ehdottomasti!

Veikkaussivut | jeejee