Norja - Liettua 7.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/06/2011
Jaa tämä...

Karsinnoissa loistanut Norja kohtaa Liettuan.

Norja – Liettua, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon harjoitusmaaottelussa kohtaavat Norja ja Liettua. Joukkueista Liettua on pari luokkaa heikompi ja varsinkin peliesityksiltään todella paljon huonompi. Norjan peli kulkee karsinnoissa, sillä se taistelee tosissaan EM-kisapaikasta. Puolustus on pitänyt todella hyvin ja maalintekokin toimii. Edellisessä karsintaottelussa se taipui kovalle Portugalille vieraissa 1-0. Norja pelasi tuon ottelun hyvin ja pystyi haastamaan toden teolla kotijoukkueen.

Liettua on laadultaan heikompi joukkue ja sen peli on ollut aivan sekaisin, varsinkin vieraissa. Viimeksi se hävisi Liechensteinille 2-0 vieraissa, joka murskasi lopullisesti Liettuan EM-haaveet. Peli ei toimi sitten ollenkaan, enkä usko että se pystyy haastamaan Norjaa kunnolla.

Monta luokkaa kovempi Norja haluaa näyttää kotiyleisölle kaikkensa ja uskon sen ottavan tässä selvän voiton. Liettuan peli ei nyt toimi pelaajien kesken ja mielikuvitus puuttuu pelinrakentelusta.
Vieraiden ryhmästä sivussa ovat Marius Stankevicius (Sampdoria) ja Tomas Danilevicius (Livorno). Norja lähtee otteluun kuta kuinkin parhaallaan.

Riise ja Carew kurittavat Liettuaa selvin 4-0 lukemin.

Veikkaussivut | jeejee