Uruguay - Hollanti 8.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 08/06/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Uruguay yllättämään Hollannin.

Uruguay – Hollanti, Merkki 1, Kerroin
Uruguay – Hollanti, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin

Jalkapallon ystävyysottelussa Uruguay saa vastaansa Hollannin. Kyseinen ottelu pelataan Uruguayn kotikentällä. Kyseessä on “vain” ystävyysottelu, johon suhtaudutaan molempien joukkueiden osalta aivan varmasti samalla tavalla kuin muihinkin otteluihin. Joukkueet kohtasivat viimeksi MM-kisoissa, jossa Hollanti oli parempi 2-3 lukemin. Uruguay haluaa aivan varmasti näyttää Hollannille ja maksaa “velat”. Hollannin joukkue on materiaalissa hieman laadukkaampi, mutta ennakkosuosikkia Hollannista ei saa millään.

Uruguayn peliesitykset ovat viime aikoina melkoisesti ailahdelleet. MM-kisoissa joukkue menesty loistavasti, mutta viime otteluissa ei ole löytynyt sitä samaa virettä. Uruguayn joukkueesta löytyy taitoa todella paljon ja sitä tulemme näkemään tänään.

Puolestaan Hollanti onnistui viime lauantaina pelaamaan maalittoman tasapelin Brasiliaa vastaan. Hollannin selvä heikko kohta on joukkueen puolustuspelaaminen. Uruguay on todella pieni maa, jopa Suomeakin pienempi, josta kuitenkin löytyy maailmanluokan viimeistelijöitä.

Ottelusta voidaan odotella maalirikasta. Kummallakaan puolustuspelaaminen on ajoittain onnetonta katsottavaa ja kun hyökkäyspelaaminen tuntuisi olevan kohdillaan, niin voidaan nähdä montakin maalia. Molemmat joukkueet tulevat varmasti testaamaan monia pelaajia kentällä ja pakka voi olla sekaisin puolustupäissä. Uruguayn hyökkääjät rokottavat näistä tehokkaammin ja uskon jokaisen Uruguayn pelaajan laittavan paljon peliin kotiyleisön edessä. Hyvinkin saattaa molemmissa päissä soida maaliverkot pariin kolmeen kertaan.

Veikkaussivut | Tuomas