Inter - Bayern München 23.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/02/2011
Jaa tämä...

Viime vuoden finaalijoukkueet heti neljännesvälierissä vastakkain.

Inter – Bayern München, Merkki 1, Kerroin 2.44 Betfair

Molemmilla vaikea kausi

Inter voitti viime kaudella Champions Leaguen lisäksi myös Serie A:n. Tällä kaudella peli ei ole kuitenkaan sujunut saman lailla ja päävalmentaja Rafael Benitez sai kengänkuvan ahteriinsa joulukuussa. Benitezin tilalle penkin päähän astui brassiluotsi Leonardo.
Serie A:ssa Inter on tällä hetkellä kolmantena ja eroa kärjessä porskuttavaan AC Milaniin on viisi pistettä. Näin ollen Leonardon miehistö on vielä mukana mestaruustaistelussa, vaikka välillä meno onkin tökkinyt.

Joukkueen ykköstykki on tällä kaudella ollut kamerunilaishyökkääjä Samuel Eto´o, joka on paukuttanut Serie A:ssa 15 maalia.
Louis vaan Gaalin luotsaama Bayern München on Bundesliigassa kolmantena. Mestaruus on kuitenkin karannut joukkueen käsistä, sillä kärkijoukkue Borussia Dortmund on jo 13 pisteen päässä.

Huhujen mukaan saksalaisjoukkueessa rivit ovat rakoilleet viime aikoina ja muun muassa kokenut hyökkääjä Miroslav Klose on ilmaissut van Gaalille tyytymättömyytensä vähäiseen peliaikaan.
Bayern Münchenin ylivoimaisesti tärkein pelaaja on ollut tällä kaudella Mario Gomez, joka on paukuttanut Bundesliigassa peräti 18 maalia.

Lohkovaiheesta vaivatta jatkoon

Molemmat joukkueet selvittivät UCL:n lohkovaiheen lähes vaivatta. Vaikka Inter voitti kuudesta pelistään vain kolme, niin jatkopaikka ei ollut missään vaiheessa uhattuna. Omassa lohkossaan milanolaisryhmä jäi toiseksi Tottenhamin vietyä ykköspaikan.

Bayern München voitti kuudesta ottelustaan viisi ja ainoa tahra tilastoihin tuli vieraspelistä AS Romaa vastaan, joka päättyi 2-3-tappioon.
Myös UCL-peleissä Eto´o ja Gomez ovat olleet vahvoja. Eto´o johtaa kilpailun maalipörssiä seitsemällä maalillaan ja Gomez hengittää perässä vain maalin päässä.

Tilastot Interin puolella

Bayern München kärsi siis viime kauden UCL-finaalissa katkeran 2-1 tappion Interille. Edelliskerran joukkueet kohtasivat UCL-peleissä kaudella 2006-2007, jolloin ne pelasivat samassa alkulohkossa. Interin kotiottelu päättyi Bayern Münchenin 2-0-voittoon, ja Saksassa pelattu ottelu 1-1-tasapeliin.

Inter on kotikentällään kohdannut saksalaisjoukkueen yhteensä 15 kertaa. Peräti kymmenen otteluista on päättynyt Interin voittoon.

Bayern Münchenilla vierassaldo italialaisia vastaan on selvästi heikompi. 15 vieraspelistään se on voittanut vain neljä.
CANAL+ Urheilu näyttää mielenkiintoisen ottelun keskiviikkona suorana lähetyksenä kello 21.40. Studio-osuus nytkähtää käyntiin jo klo 21.

Inter on saanut uuden ruiskeen peliin Leonardon tullessa valmentamaan. Ottelusta tulee tiukka, mutta maalipörssin kärjessä oleva Eto’o onnistuu tänään yllättämään puolustavan Münchenin.

Lähde: Canal+

Betfair arvostelu | Pelaa Betfairilla, saat 30 € riskittömän vedon