Suomi - Tsekki 21.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/04/2011
Jaa tämä...

Onko Suomi helisemässä Tsekkien takatukkien kanssa?

Suomi – Tshekki, Merkki 2, Kerroin 

Veikkaussivut valitsi tämän vihjeen Päivän vihjeeksi ja palkkioksi siitä maksetaan joka päivä kirjoittajalle 5 €! Kaikki Veikkaussivujen vihjeet näet foorumilta. Voit myös itse kirjoittaa vihjeesi päivittäin, jolloin sinulla on mahdollisuus tienata.

Euro Hockey Tour, Tshekki, Brno. Viikkoa ennen MM-kisoja käydään todella kovatasoinen turnaus Tshekin EHT-turnauksessa, ainakin paperilla näin ennakkoon katsottuna. Turnauksen isäntämaa on kasannut turnaukseen todella kovan nipun ja mikäpä olisi mukavampaa kuin lähteä kotiturnauksen voittajana kohti MM-jäitä.

Tsekin joukkue sai maalilleen NHL:sta Atlanta Thrashersin Ondrej Pavelecin, jonka taso riittää keveästi näihin karkeloihin. Puolustus on myös todella kovaa tasoa New York Islandersin Radek Martinekin johdolla. Muutenpa muu puolustus tulee lähinnä KHL:sta, lukuunottamaan Krajicekia sekä Nakladalia. Hyökkäys onkin sitten todella kovaa valuuttaa ja Suomen puolustus voi olla helisemässä. Mainitsemisen arvoisia pelaajia ovat rapakon takaa tulleet Martin Havlat, Milan Michalek ja Jakub Voracek. Loput pelaajat ovat lähinnä KHL:sta ja vieläpä omien joukkueidensa kantavia voimia (Jagr, Cervenka, Rolinek, Marek, Vampola) höystettynä muutamalla Tshekin Extraliigan kovalla pelaajalla.

Loput vihjeestä voit lukea Veikkaussivujen foorumilta

Veikkaussivut | ED89