Kanada - Venäjä 12.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 12/05/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Venäjän tähdet nostamaan pelitasoa?

Kanada – Venäjä, Merkki X, Kerroin 

Tämän illan ottelussa kohtaavat kaksi suurta maata, joista toinen tippuu. Venäjä ei ole pelannut näissä kisoissa vielä yhtään hyvää ottelua. Venäjä on pelannut tähän mennessä jokaisen ottelunsa puolivaloilla. Nyt on korkea aika nostaa pelitasoa tai tulee kotia lähtö. Eniten odotan tason nostoa NHL-tähdiltä Kovalchukilta sekä Ovetshkinilta. Heidät tunnetaan hyvinä maalintekijöinä sekä räjähtävästä lähtönopeudesta. Taitoa piisaa myös aivan huikea määrä. Joko nyt löytyisi pelaajilta parempi vire kun tosipelit lähtevät käyntiin.

Toisaalta Kanadakaan ei ole esittänyt mitään ihmeellistä. He voittivat oman lohkonsa, mutta lähinnä siksi kun Ruotsi ei halunnut kohdata vielä Venäjää puolivälierissä vaan hävisi tahalleen Kanadalle. Ottelusta tulee tasainen jos Venäjän huipputähdet pelaavat yhdessä eikä lähde sooloilemaan ottelussa. Maalivahtipeli Kanadalla on hieman parempaa, mutta muuten pelaajamateriaali kallistuu Venäjän puolelle.

Ottelusta tulee varmasti viihdyttävä ja paljon taklauksia. Bwin yliarvio Kanadan mahdollisuuksia mennä suoraan jatkoon, mutta toisaalta 3,00 kerroin Venäjälle on siinä ja siinä. 4,75 on iso kerroin kun itse arviosin sen olevan lähemmäksi 4,40.

Veikkaussivut | Neukka