Saksa - Venäjä 29.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 28/04/2011
Jaa tämä...

Jääkiekon MM-kisat starttaavat käyntiin hyvällä ottelulla.

Saksa +2,5 – Venäjä, Merkki 1, Kerroin 2,16 Pinnacle Sports

Katso päivän vihjeet foorumilta!

Avausottelussa kohtaavat siis Venäjä sekä Saksa. Viime vuonna Saksa ylsi MM-kisoissa välieriin asti kunnes sai vastaansa punakoneet. Yllätys oli muhia kun Saksa johti avauserässä ottelua 1-0. Venäjä tuli lopulta tasoihin ja kun ottelua oli pelattu 58.10 Pavel Datsjuk viimeisteli ottelun voittomaalin. Saksa kohtasi Venäjän viime vuonna kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Venäjä voitti yhdellä maalilla.

Viime vuonna Venäjän maajoukkuueessa pelasivat mm. Ovetskin, Datsjuk, Semin, Anisimov sekä Frolov. Näistä pelaajista kukaan ei pelaa ainakaan vielä Saksaa vastaan. Venäjällä on aina kisoihin kova joukkue KHL-tähtien ansiota, mutta esimerkiksi Datsjukin poissaolo näkyy varmasti maaleissa. Suurin kysymysmerkki Venäjällä on maalivahtipeli. Jevgeni Nabokov on erittäin ailahtelevainen ja voi olla, että on hän on Venäjän kompastuskivi.

Tämä on kisojen avausottelu ja yllätyksiä tulee MM-kisoissa aina. Alkaako kisat heti jymy-yllätyksellä? Varmistetaan kohde tasoitusvedolla, jossa Saksa saa hävitä enintään kahdella maalilla Venäjälle.

Veikkaussivut | Neukka