Suomi - Norja 12.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 11/05/2011
Jaa tämä...

Pitääkö Haugen Norjaa pystyssä?

Suomi – Norja, Merkki alle 5,5 maalia, Kerroin 

Nyt lähtevät tosipelit käyntiin. Suomi sai vastaansa hieman onnekkaasti vastaansa Norjan F-lohkosta. Pelillisesti Suomi on pelannut kisoissa parasta kiekkoa minun mielestä ja hieman kun pystyttäisiin parantamaan viimeistelyä on Suomi kultamitallijahdissa. Tämä Suomen viimeinen ottelu missä voidaan tehdä vielä kokoonpanomuutoksia ja hakea vielä ylivoimaan oikeita koostumuksia. Kakkosylivoimaan ei varmasti tule muutoksia, mutta ykkösylivoimassa voidaan nähdä vielä vaihtoja.

Suomi on lähtenyt pelamaan jokaisessa ottelussa omaa peliä ja miksi ei lähtisi nytkään. Norja varmasti taistelee viimeiseen mieheen asti ja hyvin tähän asti pelannut Haugen pitää pitkään Norjaa mukana ottelussa. Norjan puolustus on kuitenkin sen verran kapea, että heillä on tietyt luottomiehet ja he tulevat lopussa olemaan varmasti aivan puhki. Viimeinen erä varmasti tullaan pelamaan Norjan päädyssä jos peli on vielä tasan.

Nordicbet tarjoaa hyvää kerrointa kohteeseen kun ajattelee, että Suomi on tehnyt 16 ja päästänyt 12 maalia kuudessa ottelussa (KA. 4,66 maalia/ottelu). Nyt kun alkavat tosipelit vielä käyntiin niin ei ole enää heittopussi maita vastassa.

Veikkaussivut | Neukka

Nordicbetin arvostelu | Pelaa Nordicbetilla, saat 100 € bonuksen