Suomi - Slovakia 7.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/05/2011
Jaa tämä...

Suomen kenttiin muutoksia.

Suomi – Slovakia, Merkki 1, Kerroin 

Molemmilla oli eilen tiukat ottelut, josta Suomi puristi kaksi pistettä Saksasta ja Slovakia jäi nollille Tsekkia vastaan. Slovakia oli eilen todella vaisu ja eikä tuntunut edes haluavan pisteitä. Heidän supertähdet ovat näköjään pakotettu kisoihin ja sen näkee kentällä. Heiltä on kadonnut täysin peli-ilo ja “passion” eli intohimo puuttu joukkueelta. Vielä kun Halak ei ole pystynyt venymään huipputorjuntoihin on Slovakian kisat päättymässä välisarjaan.

Jos Slovakia on ollut heikko näissä kisoissa niin ei Suomikaan ole juuri vakuuttanut. Syyttäisin hieman valmentajia tästä asiasta. Vihdoin Saksaa vastaan tehtiin ketjumuutoksia ja se sai todella ison piristysruiskeen Suomen peliin. Kaikki ovat huomannet miten loistavasti Immonen ja Granlund ovat pelanneet yhdessä niin tätä paria en sekottaisi. Janne Pesonen pelasi eilen loistavan ottelun, mutta en laittasi häntä tähän kenttään vaan ykköseen Koivun sekä Ruudun kanssa. Pihlström sen sijaan toisi nopeita jalkoja tuohon kenttään Immosen ja Granlundin rakentaessa peliä. Aika näyttää pelaako Antti tuossa kentässä vielä näissä kisoissa.

Suomi jakaa peliaikaa todella laajalla rintamalla pelaajille ja se tulee näkymään näissä seuraavan päivän otteluissa. Suomi tulee hyvällä jalalla otteluun ja ottaa heti luulot pois Slovakialta. Jäähyjä tulee paljon ja se on myrkkyä sillä Suomen “toinen” ylivoimakenttä on erittäin vaarallinen. Slovakian tähdillä on myös vaarallinen ylivoimakenttä joten jäähyjä Suomi ei voi ottaa.

Veikkaussivut | Neukka