Suomi - Tanska 30.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/04/2011
Jaa tämä...

Saako Leijonat heti pelinsä kuntoon?

Suomi – Tanska, Merkki alle 5,5 maalia, Kerroin 

Viime vuosi tulee väkisinkin mieleen, kun Suomi hävisi yllättäen avausottelun Tanskalle 4-1. Suomi on kuitenkin nyt vaarallisempi joukkue mitä viime vuonna. Puolustus on nyt saanut pelata yhdessä turnauksia ja selkeät pakkiparit ovat jo syntyneet. Ensimmäinen ottelu on kuitenkin yleensä ollut Suomelle vaikea. Tanskan hyökkääjät pystyvät kyllä käyttämään puolustuksen virheet hyväkseen.

Suomen ylivoimapeli on kysymysmerkkiAaltonen ja kumppanit tulevat varmasti viemään Tanskan poikia kahville ja Suomi tulee saamaan paljon ylivoimaa, mutta onko ylivoimapeli vielä kunnossa? Harjoitusotteluissa se ei ole minua vakuuttanut ja siitä puuttui punainen lanka. Nyt Suomi saa harjoitella sitä, mutta ensimmäisessä osaottelussa se ei välttämttä ole vielä kohdillaan.

Ottelusta tulee äärinmäisen tuskainen Suomen ja erityisesti Vehasen kannalta, koska vetoja tulee oletettavasti harvakseltaan ja silloin pitäisi poimia kiekot varmasti. Suomi ei usein herkuttelu avausottelussa maaleilla, joten ottelusta tulee todennäköisesti melko vähämaalinen. Uskon kuitenkin Mikko “alokas” Koivun näyttävän miehen mallia muille ja tuo Suomelle 2,3 – 1 voiton. Suomen voittokerroin  ei kuitenkaan ole pelaamisen arvoinen, koska ensimmäisessä ottelussa voi tulla yllätyksiä, kuten viimeksi Tanskaa vastaan.

Veikkaussivut | Neukka