Suomi - Venäjä 13.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/05/2011
Jaa tämä...

Lyökö Koivu Suomen finaaliin?

Suomi – Venäjä, Merkki 1, Kerroin  /

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet jo välieriin asti. Eilen Suomella oli peli Norjaa vastaan, joka ratkesi hyvään ylivoimapeliin ja Norjan kapeaan puolustusrinkiin. Venäjä taas löi yksi kisojen ennakkosuosikeista olevan Kanadan 2-1. Peli oli pitkään Kanadan hallussa kunnes täysin käsittämättömiä ryntäyksiä ylivoimalla. Venäjä tuli kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta ohi. Vaikka Venäjä voitti niin ei heidän peli ole vielä läheskään kunnossa. Pientä piristystä oli havaittavissa ja he ovat varmasti vaarallisempia kuin välisarjassa Suomea vastaan, mutta niin on Suomikin.

Ei Suomikaan varsinaisesti vakuuttanut Norjaa vastaan, mutta ylivoima toimi loistavasti ja tarvittavat maalit saatiin aikaan. Tässä ottelussa ei tulla varmasti näkemään Granlund-Immonen kaksikon taidonnäytteitä yhtä paljon kuin edellisissä otteluissa. Immosen nopeus ei riitä Venäjää vastaan tasakentällisin niin hyvin, mutta ylivoimalla hän on huikea. Eniten odotan nyt ykköskentältä. Pyörälä-Koivu-Ruutu kolmikko raataa kentällä paljon ja he tulevat rokottamaan Venäjän ylimielistä joukkuetta virheistä. Suomen alivoimaan toivoisin hieman lisää agressiivisuutta, koska tällä hetkellä vastustajat voivat kävellä siniviivan yli ilman painetta.

 tarjoaa Suomelle kerrointa 3,60! Suomi on pelannut kisoissa toiseksi parasta kiekkoa ja nyt kun Venäjä voitti Kanadan on yhtäkkiä Venäjä on ylivoimainen ennakkosuosikki otteluun? En pelaisi Venäjää alle 2,00 kertoimella.

 

Veikkaussivut | Neukka