Sveitsi - Norja 5.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 05/05/2011
Jaa tämä...

Painaako Norjan jaloissa eilinen ottelu?

Sveitsi – Norja, Merkki 1, Kerroin 

Jääkiekon MM-kisojen ensimmäiset jatkosarjan ottelut. Sveitsi pääsee otteluun hyvin levänneenä, kun taas Norjalla oli eilen “kuolemanottelu” Itävaltaa vastaan. Norja pelasi eilen neljällä puolustajalla, joka tulee tänään näkymään. Norja kaatoi eilen upeasti Itävällan 5-0, vaikka joutuikin pelamaan viidellä puolustajalla. Joukkueen tärkeimmät puolustajat, kapteeni Ole-Kristian Tollefseb sekä Jonas Holos pelasivat eilen lähes puolet ottelusta. Muutenkin Norja peluutti tärkeimpiä pelaajiaan tärkeässä ottelussa normaalia enemmän. Tämä tulee näkymään tämän illan kamppailussa.

Norja on turnauksen lähes paras ylivoimajoukkue, mutta tähän voi sanoa, että tämä on käytännössä Ruotsin maalivahdin sekä surkean Itävällän ansiota. Sveitsi on ollut turnauksen paras alivoimajoukkue ja he tulevat Norjan tehomiehet hiljentämään.

Voitolla Sveitsi ottaisi askeleen lähemmäksi puolivälieriä joten tähän otteluun he panostavat. Vielä kun Norjan luottopelaaja Linköpingissä pelaava Martin Laumann Ylven loukkaantui eilen ja mitä todennäköisimmin ei pelaa tänään.

Veikkaussivut | ED89