Tshekki - Ruotsi 13.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/05/2011
Jaa tämä...

Tshekeillä on “kotiyleisön” paineet.

Tshekki – Ruotsi, Merkki X, Kerroin 

Tänään pelataan molemmat välieräottelut ja ensimmäisessä ottelussa pelaa Tshekki sekä Ruotsi. “Hannuhanhet” ovat jyränneet tiensä välieriin helposti. Ensimmäisessä ottelussa Ruotsi hävisi Norjalle rangaistuslaukauskilpailussa 5-4, mutta tuon ottelun jälkeen he ovat parantaneet otteita selkeästi. Välisarjan viimeisessä ottelussa he kohtasivat Kanadan, jolle hävisivät tahalleen 3-2. Pudotuspeleissä Ruotsi sai vastaansa Venäjän sijaan Saksan. Tästä he ottivat rutiinivoiton 5-2 lukemin. Nyt vastassa on hallitseva maailman mestari sekä tällä hetkellä ykkössuosikki mestaruuteen oleva Tshekki.

Tshekeillä on tällä hetkellä kaikki paineet. Koska Slovakia putosi jo välisarjassa niin Tshekillä on kotiyleisön paineet. Jotkut pystyvät kääntämään paineen hyödyksi ja nostamaan pelitasoa (Jagr), kun taas joillakin pelaajilla tämä juuri näkyy päinvastaisena. Jagr pelasi loistavan ottelun USA:a vastaan ja näytti mistä hänet on tehty. Jos jokin joukkue pystyy nollaamaan Jagr:n niin se on juuri Ruotsi.

Ruotsin puolustus on kisojen yksi parhaimmista ja he kontroloivat kiekkoa erinomaisesti. Hyökkäys sekä maalivahtipeli menevät Tshekeille, mutta kurinalaisuus on Ruotsilla ihailtavaa. He tykkäävät pitää kiekkoa paljon, mutta toisaalta Tshekki on juuri silloin vaarallisimmillaan kun he eivät hallitse peliä vaan hyökkäävät vastaiskuilla. Taitoa löytyy molemmista joukkueista.

 tarjoaa jälleen todella suurta tasapelin kerrointa, mikä on pakko napata pois. Pudotuspeleissä tasapelit korostuvat entisestään ja kun molemmilla joukkueilla on hyvä puolustuspeli on 4,80 selkeä ylikerroin.

Veikkaussivut | Neukka