Tshekki - USA 11.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 10/05/2011
Jaa tämä...

Alkaako pudotuspelit heti jymypaukulla?

Tshekki  – USA +1.5, Merkki 2, Kerroin 

Huomenna lähtee pudotuspelit käyntiin huippuottelulla Tshekki – USA. Tshekki ei ole hävinnyt yhtään ottelua turnauksessa ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Kertoimien valossa jopa liian suosikkina.

USA ei ole esittänyt erikoista jääkiekko näissä kisoissa, mutta pisti Kanadan todella tiukoille välisarjassa. Heillä on paljon nuoria pelaajia, jotka varmasti syttyvät kisoihin tärkeissä peleissä. Toki heidän kokoonpanossa on todella paljon kysymysmerkkejä. Esimerkiksi maalivahtipeli on todella iso on tuottanut USA:lle päänvaivaa. Conklin eikä Montoya ole vakuuttaneet maalilla, mutta uskon Conklinin pelaavan. Lisäksi puolustus on menettänyt vaarallisesti kiekkoja peleissä, joten tässä on heillä paljon parantamisen varaa. Kyllä USA:lle myös hyviä uutisia on tullut nimittäin Van Riemsdyk suostui tulemaan kisoihin ja hyökkäysrintama sen kuin parantui.

Tshekki on kääntänyt tiukat ottelut voitoiksi tässä turnauksessa ja on ollut tähän mennessä vakuuttavin joukkue. Pelillisesti en näe Tshekkien olevan ylivertainen joukkue, mutta viime vuoden mestaruus on varmasti nostanut itseluottamusta koko joukkueessa. Tsekiltä saattaa puuttua tärkeä pelaaja kun Artjuhin kävi teloamassa Milan Michaleckia Venäjä ottelussa. Michaleck sai taklauksesta tärähdyksen päähän ja joutui jättämään Venäjä ottelun kesken eikä pelannut ollenkaan Saksaa vastaan.

Tähän kohteeseen saadaan hyvä tasoitusveto, jossa kohde menee oikein vaikka USA häviäisi ottelun yhdellä maalilla. Kerroin on todella hyvä, kun katsoo Tshekin miten he ovat pelanneet hyviä maita vastaan näissä kisoissa.

Tshekki – Suomi 2-1
Tshekki – Slovakia 3-2
Tshekki – Venäjä 3-2

Veikkaussivut | Neukka