Haugesund - Brann Bergen 15.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/04/2011
Jaa tämä...

Norjan pääsarjassa Haugesund isännöi Brannia.

Haugesund – Brann Bergen Merkki 2, Kerroin 

HAUGESUND:

Kotijoukkue Haugesundin tavoite ennen kauden alkua oli varmasti hyvin selvä ; säilyttää sarjapaikka. Materiaali on hyvin rajallinen, se on vain karu tosiasia. Sarjapaikan säilyttäminen onkin alkanut ihan positiivisissä merkeissä, vaikkapa sarjasijoitus ei olekaan kaksinen. Kausi on vielä todella alussa ja piste-erot ovat todella pienet, mutta silti yhdestoista sija tässä vaiheessa on varmasti ihan tyydyttävä sija seurajohdolle. Haugesund on pelannut tällä kaudella vasta yhden kotiottelun, josta irtosi myös niukka kotivoitto – puolestaan vieraissa Rogalandilaiset ovat olleet ulkona kuin lumiukot.

Haugesund hävisi siis ensimmäisellä kierroksella vieraissa Tromsölle 2-0, seuraavalla kierroksella voitti tuli sarjanousija Sarpsborgista ja edellisellä kierroksella maalinteko tuotti jälleen Haugesundille ylitsepääsemätöntä tuskaa ; tappio Aalesundille. Vieraissa Haugesund ei ole siis tehnyt vielä maaliakaan! Parhaan maalintekijän titteliä kantaa kotijoukkueen osalta tässä vaiheessa kautta Nikola Djurdjic kahdella osumallaan, yhden maalin ovat viimeistelleet niin Thomas Sörum kuin myös Jacob Sörensen.

BRANN BERGEN:

Brannin materiaali ei ole kärjen tasoa, mutta silti lähtökohtana oli ennen kauden alkua se, että vähintään Eurooppa Liigan karsintoihin. Kausi on alkanut erittäin mukavasti ja tämän kauden tavoitteen suorittaminen ei olekaan todellakaan mahdottomuus. Kotonaan Brann on pelannut kaksi ottelua, tuloksena on ollut niin voitto kuin myös tappiokin. Puolestaan vieraissa Bergen on pelannut yhden ottelun, josta oli tuloksena ylivoimainen 4-1 vierasvoitto.

Brannin kausi alkoi upealla 2-1 kotivoitolla ylivoimaisesti suurimmasta mestarisuosikista, Rosenborgista. Seuraavaksi joukkue murskasi Lilleströmin vieraissa 1-4, mutta viimeisin ottelu päättyi niukkaan kotitappioon sarjanousija Fredrikstadille. Maalinteko on siis maistunut vieraissa, vaikka tottakai tässä vaiheessa kautta on täysin mahdotonta tehdä sen suurempia analyysejä. Vieraiden paras maalintekijä onkin ollut Kim Ojo kahdella osumallaan. Lisäksi tällä kaudella maalinteossa on onnistunut kertaalleen neljä eri nimeä ; Diego Guastavino, Birkir Mar Saevarsson, Zsolt Korcsmar sekä Bjornar Holmvik.

Tässä kohteessa on paljon eroa eri vedonlyöntiyhtiöissä. Esimerkiksi Expekt tarjoaa kerrointa 2,95 Brann:lle. Centrebet tarjoaa selkeää ylikerrointa tähän kohteeseen.

Veikkaussivut | Tuomaas