SJK - PK-37 10.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 10/06/2011
Jaa tämä...

Pystyykö PK-37 haastamaan SJK:n?

SJK – PK-37, Merkki 2, Kerroin

Miesten Kakkosen C-lohkon ottelussa Seinäjoen Jalkapalloklubi kohtaa PK- 37:n. SJK vahvistui tälle kaudelle merkittävästi ja Seinäjokelaisjoukkue on selvästi C-lohkon laadukkain joukkue. Puolestaan PK-37 on materiaaliltaan ylempää keskikastia. Tasoero SJK:n ja vierailijoiden välillä ei todellakaan ole mahdoton. Kakkosen jokainen lohko on tasainen ja yllätykset ovat aina hyvinkin mahdollisia.

SJK on aloittanut kauden hienosti. Kahdeksasta ottelusta Seinäjokelaiset ovat voittaneet seitsemän ja kerran pelanneet tasan. Maalinteko on toiminut hyvin, mutta samaa voidaan ehdottomasti sanoa vierailijoista. SJK on pelannut kotonaan neljä ottelua, mutta kerran joukkue jäi 1-1 tasapeliin heikkoa HauPaa vastaan. Kotonaan SJK pyrkii pitämään paljon palloa, mutta kyllähän se “liikahyökkääminen” saattaa myös kostautua. Seinäjokelaisten itseluottamus on todella hyvä, mutta entä jos PK tekeekin ottelun avausmaalin? Vierailijoiden maalintekohan
on kuitenkin ollut loistavaa. Vieraissakin PK on tehnyt reilusti yli maalin keskiarvolla maaleja.

SJK on ottelun suursuosikki. Joukkueen itseluottamus on loistava. Kuitenkin joukkueelta on onnistunut alkukaudella kaikki. Jossain vaiheessa Seinäjokelaispoppoon peli ei kuljekaan niin hyvin. Jossain vaiheessa tulee se huono päivä. PK-37:n materiaali riittää haastamaan SJK:n, jopa vieraskentällä. Saattaa olla hieman kaukaa haettua, mutta seitsemän kertoimella ehdottomasti loistava tarjous.

Veikkaussivut | Tuomas