Korihait - Honka 9.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/04/2011
Jaa tämä...

Korihait ja Honka ratkaisevat viimeisen jatkoonmenijän välieriin.

Korihait – Honka, Merkki 2, Kerroin 

KORIHAIT:

Uudenkaupungin Korihait ovat pelanneet hienon kauden ja nyt kaupungissa onkin huomattavissa todellista “korishuumaa”. Korihaiden materiaali ei ole lähellekään liigan parhaimmistoa, mutta mm. hienot kotipelit ovat kantaneet Hai-laumaa todella pitkälle. Joukkueella oli mahdollisuus katkaista leikki lopullisesti jo viime kerralla Espoossa, mutta lopulta Honka oli liian vahvaa puuta vieden ottelun lopulta melkoisen selvästi.

Korihaiden ryhmästä ei nouse esiin yhtään ns. supertähteä, mutta kannattaa seurata erityisen tarkkaan pudotuspeleissä noin parinkymmenen pisteen suorituksia per. peli tekevää Lawrence Wrightea sekä kaksikkoa Petri Heinonen – Nigel Moore. Wrightea ja Heinonen ovat ehdottomasti Suomen tulevaa maajoukkue- pelaajaryhmää. Moore puolestaan on Korihaiden ykkönen niin peliminuuteissa, kuin myös riistoissa.

HONKA:

Edellisessä ottelussa Honka pelasi selkä seinää vasten. Joukkueelle, eikä varsinkaan kannattajille kelvannut mikään muu kuin kotivoitto. Ja sehän siitä tulikin. Takuumiehinä, jälleen vaihteeksi Jamar Wilson ja pudotuspeleissä hienoon iskuun päässyt Corey Belser. Materiaaliltaan Honka on ehdottomasti Korihaita laadukkaampi, mutta Hongalla on mennyt aivan penkin alle pelit Uudessakaupungissa.

Levypallopelaaminen on ollut Espoolaisten osalta surkeaa katsottavaa ja tänään siihen on tultava muutos. Yksinkertaisesti pakko tulla. Hongan pelaajamateriaalilla voitaisiin taistella hyvinkin Suomen mestaruudesta, mutta ensin pitäisi selviytyä tästä hengissä kohti välieriä. Seuratkaapa siis jälleen kerran kaksikkoa Jamar Wilson ja Corey Belser.

Veikkaussivut | Tuomaas