Malaga - Barcelona 21.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/05/2011
Jaa tämä...

La Liigassa pelataan päätöskierros.

Malaga – Barcelona, Merkki 2, Kerroin 

Espanjan La Liigan päätöskierroksella Malaga saa vieraakseen Barcelonan. Malaga tulee olemaan käytännössä varmasti yhdeksäs – vielähän kotijoukkue voisi nousta kahdeksanneksi, mutta maalierokin on selvästi Espanyolia heikompi. Puolestaan Barcelona on jo aikoja sitten varmistanut mestaruuden, tälläkään kaudella Real Madridista ei ollut haastajaksi.
Materiaaliltaan Barcelona on yhdessä Madridin kanssa liigan parhaimmistoa, mutta Malaga on selvästi vahvistunut, ja kotonaan pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Barcelona lähtee otteluun ilman useita tähtipelaajia, mutta silti ottelua lähdetään varmasti voittamaan – joukkueessa on paljon nuoria, jotka haluavat varmasti lisää peliaikaa, joten nyt olisi loistava näyttöpaikka.

Ottelussa tullaan varmasti näkemään enemmän tai vähemmän täysin pelailua, mutta silti varmasti maaleja tullaan näkemään. Kannattajille on tärkeää jättää hyvä kuva kaudesta, varsinkin Malagan, sillä kausi on ollut vaikea. Malagalla on rahaa vaikka kuinka paljon, ja pelaajien laatutaso selvästi noussut, mutta silti edelleen aivan liikaa helppoja pistemenetyksiä. 
Barcelona on ottelussa selvän suosikin asemassa, pelasi kentällä kuka tahansa. Joukkueen juniorit ovat todella taitavia, ja tulevat varmasti peliaikaa saamaan lisää. Ei kukaan lähde häviämään kauden viimeistä ottelua, jolloin pelaajat ovat vielä yhdessä – varmasti jotkut vierailijoiden pelaajista lähtee toiseen seuraan ensi kaudeksi. Mestaruus on varmaa, se näkyy pelissä, mutta joka tapauksessa Espanjan paras joukkue kelpaa lapulle.

Veikkaussivut | Tuomas