Espanyol - Deportivo 13.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 12/03/2011
Jaa tämä...

Saako Deportivon tappioton putki jatkoa?

Espanyol – Deportivo La Coruna, Merkki 2, Kerroin 4,40 Betfair

Espanjan La Ligassa kohtaavat kauden ylisuorittanut ja sijalla 6. majaileva Espanyol sekä loppukaudella ryhdistäytynyt Deportivo. He ovat tasaisessa keskikastissa sijalla 13. Deportivon kausi on mennyt todella alakanttiin. Muutama kausi sitten he sijoittuivat ylempään keskikastiin ja tämän kauden alussa joukkuetta ennakoitiin näille sijoille. Espanyol on puolestaan pelannut odotuksiin nähden mainiosti ja joukkuetta odotettiin hieman Deportivon alle sarjataulokossa. Materiaalit joka tapauksessa huipputasaiset Espanyolilla ollessa kotietu.

Kotijoukkue on  loistokkaan alkukauden jälkeen pahassa tilanteessa, kuuden viime pelin saldo on 1-0-5 ja vain kolmen pistettä. Deportivo on puolestaan palannut omalle tasolleen ja joukkueen puolustus on ollut erittäin tiivis. Päästettyjä maaleja viidessä edellisessä vain kaksi ja joukkueen saldo kuudesta edellisestä ottelusta on yhdeksän pistettä (2-3-1). Deportivolle maalinteko vieraissa on tuottanut todella suuria vaikeuksia. He ovat tehneet tällä kaudella seitsemän maalia vieraissa.

Edellinen kohtaaminen päättyi Deportivon kotikentällä 3-0 isännille. Espanyol viettää yleensä maalijuhlia, mutta Deportivon puolustaessa hyvin maalilukemat pysyvät pieninä. Tasurin todennäköisyys on suuri, sillä Deportivon yleisimpiä vieraslukemia ovat olleet 0-0. Silti 4,40 todella hyvä kerroin. Deportivo juottaa Espanyolille lisää myrkkyä ja ottelu päättyy 0-1 vieraille!

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus       

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus     

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen