Espanyol - Real Sociedad 26.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/02/2011
Jaa tämä...

Kauden yllättäjät pelaavat vastakkain.

Espanyol – Real Sociedad, Merkki 2, Kerroin 4.05 Expekt

Espanjan La Ligassa sarjan keskikastiin povattu Espanyol majailee tällä hetkellä 6., mutta vire on laskenut heti loukkaantumisten myötä. Poissa ovat edelleen toppari Forlin sekä keskikentän taikuri Raul Baena. Espanyol on neljän ottelun tappioputkessa, maaliero näissä karu 3-8, joista viimeksi 4-0 tappio.

Real Sociedad on pitänyt hyvää tahtia yllä koko kauden ajan ja joukkue on kolme pistettä Espanyolia jäljessä, sijalla 7. Tämä on yllättävää, sillä sitä ennakoitiin ennen kauden alkua taistelemaan putoamista vastaan, mutta toisin kävi. Real Sociedad kuuluu Espanyolin kanssa liigan runsasmaalisimpiin joukkueisiin, eikä kumpikaan juuri tasureita pelaa.

Molemmilla tältä kaudelta ainoastaan yksi tasapeli! Vieraat ovat jyränneet kotikentällään viime peleissä ja puolustus on ollut rautaa. Nyt sama ilme pitäisi saada vieraskentälle.Vieraat ovat napsineet kuudesta edellisestään neljä voittoa ja ainoast tappiotkin kärkipään joukkueille Villarealille ja Real Madridille vieraissa. Edellinen vierasvoitto löytyy Sociedadilta muutaman viikon takaa, kun se pöllytti Getafea 4-0 lukemin. Jos Espanyol ei saa puolustustaan kuntoon, on Sociedadilla mahdollisuus. Real Sociedad pääsee otteluun terveenä, joten 4,05 selkeä ylikerroin.

Veikkaussivut | jeejee

Expektin arvostelu | Pelaa Expektillä, saat 50 € riskittömän vedon