Valencia - Barcelona 2.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/03/2011
Jaa tämä...

Mustat “lepakot” kohtaavat pienet catalonialaiset.

Valencia – Barcelona, Merkki 1, Kerroin 6.50 Unibet

Tätä ottelua Valencia on odottanut. He eivät halua vain pisteitä – he haluavat nöyryyttää Barceloonaa. Ei vain sen takia, että Barcelona on pärjännyt viime vuosina hyvin Euroopassa, vaan myös sen takia, että he haluavat osoittaa etteivät he tarvitse enää David Villaa.

Molemmilla on muutama tärkeä pelaaja poissa ottelusta. Barcelonalta puuttuvat edelleen Carles Puyol ja Victor Valdes. Xavi ja Dani Alves tosin palaavat kokoonpanoon yhden ottelun huilattua. “Lepakoilta” puuttuu heidän ykköskärki hyökkääjä – Aduriz. Moni pitää tätä isona menetyksenä ja onhan se paljon pois kokoonpanosta, mutta se avaa muille näytönpaikkoja.

Eniten näytönpaikkaa tarvitsee tammikuussa hankittu Jonas. Brasilian liigasta hankittu Jonas on tullut sisään parista ottelusta ja on avannut jo maalihanansa Valenciassa. Tämä nopea ja vähän “kakamainen” pelaaja pelaa itsensä vielä läpi Espanjassa. En usko, että Jonas on avauksessa, mutta jos Soldado on vaisu ottelussa tai Emery haluaa nerokuutta kentälle, on Jonas ensimmäinen vaihtoehto hyökkäyspäähän.

Valencia on lähtenyt Barceloonaa vastaan kotikentällä prässäämään toppareita kovaa. Aikaisemmin tämä on ollut käytännössä itsemurha yritys, mutta nyt kentältä puuttuu siis Catalonian kippari Puyol. “Lepakot” tulevat pelamaan varmasti Maxwelin/Adrianon laidasta, mikäli Abidal pelaa topparia. Juan Mata on heidän tärkein palanen ja hän tulee rytmittämään varmasti prässiä.

Entäs kuka pysäyttää Villan, Messin ja Pedron? David Navarro. Kukaan ei pidä hänestä. Valencian kapteeni pelaa rumaa ja uskon, että Messi turhautuu tähän. Jos Messi “räpläilee” palloa messimäiseen tyyliin tulee hän itkemään ottelussa. Navarro tulee ja kovaa, osui hän sitten palloon tai mieheen.

Katso Navarron sikailu Messiä kohtaan

Syksyllä Barcelona voitti tiukan kamppailun 2-1. Nyt tulee samat lukemat kotijoukkueen hyväksi.

Veikkaussivut | Neukka

Unibet arvostelu | Pelaa Unibetillä, saat 50 € riskittömän vedon