Suomi - Serbia 17.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/06/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Suomi konttaamista lentopallon maailmanliigassa?

Suomi – Serbia, Merkki 2, Kerroin 1,61 Pinnacle Sports

Lentopallon maailmaliigan C-lohko on edennyt puoliväliin, tilanne lohkossa on seuraavanlainen ; Argentiina johtaa 14:llä pisteellään, Serbia toisena pisteitä kerättynä 10, Portugali kolmas 7:llä pisteellä ja Suomi pitää lohkon jumbopaikkaa, kasassa ainoastaan 5 pistettä. Tilanne alkaa Suomen osalta olla seuraavanlainen, jokaisessa ottelussa on pakkovoitto ja mielummin kolmeen pisteen voitto (erätuloksin 3-0 & 3-1), jos maailmanliigan finaalipaikka kiinnostaa. Tällä hetkellä Suomi on kuitenkin kaukana siitä.

Vierailija Serbia on kömmähdellyt ajoittain tällä kaudella maailmanliigassa. Maailmanrankigin kolmonen ja MM-pronssijoukkue lähti lohkoon suurimpana ennakkosuosikkina. Vielähän joukkue ei ole mitään hävinnyt/menettänyt, mutta terävyys puuttuu. Suomen päävalmentajan Daniel Castellanin mukaan Serbian vastaanotto on ollut heikkoa ja siihen Suomi voi onnistuneella syöttöpelillä iskeä. Totuus kuitenkin on, että tämän kauden esityksillä Suomi ei suoranaisesti iske mihinkään.

Uuden valmentajansa kanssa pelaava Suomi on suoralla sanalla sanoen heikko, Portugali-tappiot eivät tulleet yllätyksenä, voitto Serbian vieraskentällä oli kova saavutus, mutta kotikentällä “vajaamiehistä” Argentiina vastaan olisi pitänyt pystyä parempaan. Argentiina pyyhki Suomen joukkuella lattiaa Lahden Isku Areenalla. 

Suomen pitää parantaa peliään todella paljon, jos meinaa taistella Serbian kanssa tosissaan ottelun voitosta. Tähän en kuitenkaan usko. Eiköhän Serbia pöllytä suomalaista Argentiinan tavoin.

Veikkaussivut | ED89