FC Honka - JJK 23.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/03/2011
Jaa tämä...

JJK hakee revanssia – turhaan.

FC Honka – JJK, Merkki 1, Kerroin 1,50 Nordicbet

Liigacup on edennyt siihen vaiheeseen, että tässä pelataan jo loppuottelupaikasta. Viime vuonna nämä kyseiset joukkueet kohtasivat juuri finaalissa ja silloin Honka vei tittelin nimiinsä vasta rangaistuspotkukilpailussa. Honka on yksi tulevan kauden mestarikanditaateista ja näin ollen selvä suosikki ottelussa, mutta jyväskyläläisten mielessä on silti saada kuitattua edelliskauden karvas tappio.

JJK:n hyökkäysmateriaali on vahvistunut huomattavasti tälle kaudelle, mutta puolustus on vuotanut kuin seula. Liigacupin alkulohkoissa sen verkkoon tehtiin peräti kolmetoista maalia kuudessa ottelussa, joka on eittämättä liikaa. Vastapainoksi joukkue toki tekikin maaleja (14), mutta oman lohkonsa voittanutta Honkaa vastaan heikko puolustus tulee olemaan helisemässä. Varsinkin kun kotijoukkue Hongan hyökkäyspää on ollut vakuuttavassa iskussa, kun se teki peräti 20 maalia alkulohkon kuudessa ottelussa. Puolustus ei kyllä Hongallakaan ole ollut kovinkaan vakuuttava, joskin puolivälieräottelussa Jaroa vastaan se pelasi hyvän pelin, josta kiitoksena tyylipuhdas 2-0 voitto. JJK sen sijaan joutui tiukemmalle Turun Interiä vastaan, mutta sai kammettua itsensä lopulta jatkoon rangaistuspotkukilpailun kautta.

Molemmat joukkueet saavat lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon, mutta materiaalietu on siltikin Hongalla. JJK:lta puuttu todella tärkeä hyökkääjä, Wusu. JJK ei ole saanut pakettiaan vielä kokonaan kuntoon, kun joukkue on uudistunut tälle kaudelle melkoisesti ja sen otteet ovat olleet ymmärrettävästikin melkoisen ailahtelevia (3-3-1). Hongalla peruspaketti sen sijaan on kasassa ja siitä osoituksena se, ettei se ole hävinnyt vielä yhtäänottelua tämän kauden liigacupissa (6-1-0) – ja tuskin häviää nytkään.

Veikkaussivut | J

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                         

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                       

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen