TamU - TPS 19.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/03/2011
Jaa tämä...

Tamperelaisilla paljon poissaoloja.

Tampere United – TPS, Merkki 2, Kerroin 2.65 Nordicbet

Jalkapallon liigacupin puolivälierät. Kotijoukkue Tampere United on pelannut loistavasti materiaaliinsa sekä loukkaantumisiin nähden. TamU on vielä liigacupissa tappioitta, joka on kyllä ehdottomasti yllätys. Alkulohkossa joukkueen saldo oli 2 voittoa ja 4 tasapeliä. Jälleen kerran joukkueessa on ollut viikolla sairasteluja, jotka heikentävät joukkueen iskukykyä.

“Kulunut viikko ei ole ollut kotijoukkueelle helpoimmasta päästä. Joukkueessa on pyörinyt kuumetauti ja yhdessä muiden loukkaantumisten kanssa rivit harjoitustapahtumissa ovat olleet paikoin melko harvat. – Muutamien pelaajien osalta täytyy ratkaista vasta lauantaiaamuna, ovatko he pelikuntoisia vai eivät. Vaihtoehtoisia kokoonpanoja on mietittynä valmiiksi sen mukaisesti useampikin, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.” (Teksti on lainattu Tampere Unitedin kotisivuilta)

Vierailija TPS:n saldo alkulohkossa oli 3 voittoa ja 3 tappiota. Mielenkiintoinen seikka turkulaisten otteluissa oli, että kaikki TPS:n alkulohko-ottelut päättyivät vierasvoittoihin. Jatkuuko sama tahti tänään? TamU on ollut siis todellinen yllätys, loukkaantumisista huolimatta se on pyristellyt tappioitta tähän asti, josko tänään kuumetaudin kourissa painineet tamperelaiset kohtaisivat parempansa.

Veikkaussivut | ED89

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen