Italia - Kuuba 1.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/07/2011
Jaa tämä...

Maailmanliigassa pelataan viimeiset lohko-ottelut.

Italia – Kuuba, Merkki 2, Kerroin

Tässä lohkossa Italia on varma ykkönen, eikä 11 pelissä ole tullut kuin yksi tappio. Pelaajat ovat sisäistäneet Berruton pelityylin todella hyvin. Kuuba oli ennakkoon lohkon kakkossuosikki ja nuoren joukkueen epäiltiin floppaavan. Toisin kävi, sillä nuori ja laadukas joukkue on selvänä kakkosena lohkossa. Sinipaitojen kuuden ottelun voittoputki katkesi, kun Italia rankaisi vieraita komealla 3-0 voitolla. Jokainen erä oli kuitenkin tasainen ja erävoiton avaimia tarjoiltiinkin pariin otteeseen Kuuballe, mutta ei maistunut.

Ottelu on panokseton. Joukkueet ovat laadultaan melko tasaväkiset, ainoastaan kotietu ja kokeneempi ryhmä tekevät Italiasta pienen suosikin. 3-0 tappio oli Kuuballe karvas, sillä ratkaisevilla hetkillä joukkue uinui pahasti. Hyvä asia oli kuitenkin se, että peli parani huomattavasti 2-0 tappioasemassa ja torjuntapeli nosti tasoaan. Lisäksi Kuuban pistepörssin kärkinimet Bell ja Leon saivat onnistumisia aikaan, mikä varmasti nostaa itseluottamusta.

Kuuballa on mielestäni kerrointa paremmat mahdollisuudet voittoon. Mikäli Kuuba voittaa ensimmäisen erän, se on todella vahvoilla. Peli joko kulkee erittäin hienosti tai sitten joukkue turhautuu ja kaikki menee penkin alle. Tasainen ottelu tiedossa ja Kuubaa on aliarvioitu aivan liikaa.

Veikkaussivut | JJ