Ranska - Etelä-Korea 29.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/06/2011
Jaa tämä...

C-lohkon Ranska suursuosikki Etelä-Koreaa vastaan.

Ranska – Etelä-Korea, Merkki 1, Kerroin

Lohkon kolmossuosikki Ranska on flopannut pahasti, kasassa ainoastaan viisi pistettä. Lopputurnauspaikka on epätodennäköinen, mutta pisteitä se tarvitsee varmistaakseen ensi kaudelle paikan Maailmanliigaan. Luokkaa heikompi Etelä-Korea pelaa ilman panoksia. Pääsy Puolan kisoihin ei ole enää mahdollista ja kaiken lisäksi paikka on jo ensi kaudelle hienon 10 pisteen saldon ansiosta. Etelä-Korea on palannut tylysti maanpinnalle ja omalle tasollensa viime peleissä, sillä se on kärsinyt neljä perättäistä tappiota yhteiserin 0-12!

Ranska on laadukkaampi joukkue ja kotonaan selvä suosikki. Etelä-Korea on Maailmanliigan heikoimpia joukkueita. Ranskan pitäisi ottaa voitto, jos heitä kiinostaa pelata vielä Maailmanliigassa. Ja kyllä heitä kiinostaa, sen osoitti komea 3-1 vierasvoitto lohkokärjestä Italiasta.

Sinipaitojen valmentaja on manannut jatkuvaa ailahtelevuutta. Huippuesityksiä tulee, mutta valitettavasti niitä huonoimpiakin. Ranskan vire ei ole ollut huono, vaikka tulokset niin kertovatkin. Viime viikolla se hävisi Kuuballe kotonaan kahdesti niukalla tavalla. Etelä-Korean pitäisi olla helppo vastustaja ja kotivoittoa kannattaa kokeilla  Ranskan paremman motivaation, vireen, materiaalin ja kotiedun perusteella.

Veikkaussivut | Jeejee