Suomi - Portugali 30.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/06/2011
Jaa tämä...

Antaako Suomi kyytiä vajaamiehiselle Portugalille?

Suomi-1,5 – Portugali, Merkki 1, Kerroin 

Lentopallon maailmanliigaa. Suomen urakka päättyy tämän kauden osalta alkulohkoon, kuten myös lohkovaiheen viimeisten ottelujen vierailija Portugalin. Suomen alku oli takkuinen, johtuen suurimmiten uuden valmentajan tuomista uusista kuviosta sekä muutaman avainpelaajan poissaolosta. Viime otteluissaan Suomi on kuitenkin ollut hyvä ja voitot ovat irronneet niin Argentiinasta kuin Serbiastakin. Harmi, sillä jälkeenpäin katsottuna jatkopaikka olisi ollut hyvinkin mahdollinen.

Vierailija Portugali puolestaan majailee lohkossaan siellä missä ennakoitiinkin, eli viimeisenä. Kasassa sillä on kahdeksan pistettä ja se on neljä pistettä vähemmän mitä Suomella, joten vierailijoilla on vielä mahdollisuudet Suomen ohittamiseen. Maailmanliigan avausotteluissa Portugali kaapi Suomesta 3-2 & 3-1 voitot, ne kuitenkin voitaneen pistää edellämainittujen seikkojen piikkiin (uusi valmentaja + poissaolot).

Näihin viimeisiin otteluihin Suomi lähtee varmasti kotiyleisön eteen kaksi voittoa mielessään ja revanssihenkeä luulisi myös löytyvän. Suomi saanee vieläpä tasoitusta vierailta, sillä Portugalilta jäänee kotiin perhesyiden takia kaksi sen vakiopelaajaa, keskitorjuja-kapteeni Joao Jose ja yleispelaaja Andre Lopes. Mainittakoot, että Jose on joukkueen toiseksi paras pistemies sekä paras torjuja. Molemmat kuuluvat myös syöttöosastossa Portugalin parhaimmistoon. Eiköhän Suomi anna kotiyleisön mieliksi varamiehiselle vieraalleen kyytiä Tampereella.

Veikkaussivut | ED89