Barcelona - Real Madrid 3.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/05/2011
Jaa tämä...

Keskitytäänkö tällä kertaa pelaamiseen vai tuomarille valittamiseen?

Barcelona – Real Madrid, Merkki 1, Kerroin 

Katso päivän vihjeet foorumilta!

Tämän kauden viides ja samalla viimeinen El Clasico pelataan tiistaina Camp Nou:lla. Ottelussa ratkeaa kumpi pelaa tänä keväänä Wembley:llä mestarienliigan finaalissa.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisissa ei ikinä puutu draamaa ja se nähtiinkin ensimmäisessä osaottelussa. Eniten puhuttaa valmentajien sanasota, Pepen kyseenalainen ulosajo ja pelaajien liiaksi mennyt valittaminen ja kaatuilu. Jos keskitytään pelkkään tulokseen niin Barcelona teki kaksi tärkeää vierasmaalia ja lähtee 2-0 johdossa isona suosikkina kotikentälleen.

Mourinhon pitääkin jälleen vetää uusi ässä hihastaan jos haluaa viedä joukkueensa jatkoon, sillä Barcelona on kotonaan erittäin vaikeasti voitettava ja onkin hävinnyt vain yhden pelin kotonaan tällä kaudella. Varsinkin Pepen puuttuminen keskikentältä rikkojan roolista on iso menetys Realille, koska kotonaan Barcelona liikuttaa palloa erittäin hyvin. Jos Iniesta kuntoutuu peliin niin Barcelona saa parhaan mahdollisen keskikentän koolle, mikä ei tiedä hyvää Realille.

Pelin alku ratkaisee jo paljon. Uskaltaako Real lähteä pelaamaan rohkeasti pallollista peliä vai tyytyykö se taas kyttäilemään vain Barcelonan virheitä. Barcelona yrittää todennäköisesti jo heti alusta asti katkaista Realin pyristelyn tekemällä maalin, joka olisi jo lopun alkua. Realin on kuitenkin pakko lähteä jossain vaiheessa hyökkäämään, mikä on todistetusti tuhoontuomittu taktiikka Barcelonaa vastaan, ja pelissä saatetaankin nähdä paljon maaleja.

Poissaolot:

Molemmilta joukkueilta puuttuu tärkeitä puolustuspään pelaajia. Real Madridilta puuttuu ainakin pelikiellossa olevat Pepe ja Ramos. Barcelonalta puuttuu Maxwell, Adriano, Abidal ja Milito. Iniestan pelikunto on epävarmaa.

Veikkaussivut | Kakezki