Barcelona - Manchester United 28.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/05/2011
Jaa tämä...

Mestarien liigan finaali pelataan Lontoossa.

Barcelona – Manchester Utd, Merkki 2, Kerroin 

Espanjan liigan paras joukkue kohtaa Valioliigan parhaimman joukkueen. Molemmat voittivat mestaruuden loppujen lopuksi aika helposti, joten ihan oikeat joukkueet ovat finaalissa. Joukkueiden tiet Mestarien liigan finaaliin:

 

Jokainen Barcelonan pelejä seurannut tietää, että joukkue haluaa voittaa pelejä aivan liikaa. Tämä näkyy pelaajien filmauksina, jos pelaaja hipaiseekin Barca-pelajaan on hän maassa pitelemässä kasvoja. Täten tuomarilinja on erittäin tärkeässä roolissa lauantaina sillä, jos saa pelata kovaa – on Barcelona vaikeuksissa. Jos pienetkin kontaktit otetaan pois – on Barcelona taas niskan päällä.

Unitedilla ei ole loukkaantumishuolia tähän otteluun. He pääsevät aloittamaan täysin ykkösnyrkillä ja mielenkiintoista onkin ketä kentälle laitetaan. Vander Sar, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Park, Rooney ja Hernandez ovat varmasti avauksessa. Oikean laitapakin tontille löytyy kolme potentiaalista ehdokasta, keskikenttälle tarvitaan Carrickille kaveri (todennäköisesti Giggs) ja toinen laitalinkki (todennäköisesti Valencia). Ne pelaajat, jotka ovat kuumia lauantaina saavat varmasti peliaikaa.

United lähtee otteluun varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla, koska yltiöpäinen hyökkäys on tuhoon tuomittu. Kannattaako Barceloonaa vastaan sitten ollenkaan prässätä? Kyllä kannattaa, mutta vain silloin kun koko joukkue lähtee tukemaan prässäystä. Sillon kun pallo on hallussa puolustajilla niin ei kannata lähteä tekemään “hero runeja” vaan silloin kun pallo pomppii pakeilla niin koko joukkueen voimilla.

Barcelona lähtee otteluun varmasti tutulla kokoonpanolla. Barcelonan leiriinkin kuuluu hyviä uutisia nimittäin Abidal on toipunut jo syövästä ja pelaa lähes varmasti avauksessa Unitedia vastaan. Kaikki tietävät Barcelonan pelitaktiikan joten siitä on aika turha enää keskustella. Kiinnittäisin nimenomaan huomiota Abidal-Villa vs Valencia-O’Shean(?) laitaan.

Miksi ManU:n 4,05 on ylikerroin? He ovat parantaneet otteitaan todella merkittävästi viime vuodesta. Jos haluat tarkemmat analyysin ManU:n pelitaktiikasta näet sen tästä uutisesta. Lisäksi Barcelonan otteet ovat hieman heikentyneet viime kausina. Pallo ei liiku läheskään niin nopeasti kuin pari kautta sitten ja, kun ottaa Messin kiinni, niin Barcelona hakkaa päätä seinään. 4,05 on todella iso kerroin kun ManU saa pelata vielä Englannissa tämän ottelun, joten käytännössä tämä on Unitedin kotiottelu.

What about that?

Veikkaussivut | Neukka