Bangor City - HJK 13.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/07/2011
Jaa tämä...

Pystyykö HJK voittamaan vaikean vierasottelun?

Bangor City – HJK Helsinki, Merkki alle 2,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsinnat jatkuvat ja tässä etenkin suomalaisia kiinnostavassa otteluparissa Bangor City saa vastaansa Helsingin Jalkapalloklubin. Kyseessä on Mestareiden Liigan toisen karsintakierroksen ensimmäinen osa-ottelu. Jälkimmäinen osa-ottelu pelataan viikon päästä Sonera Stadiumilla.

Otteluparin suosikkina on HJK, mutta kuten jokainen meistä muistaa, Bangoria ei sovi missään tapauksessa aliarvioida. Jos joku ei muista viime vuoden tapahtumia, voi kysyä Hongalta. HJK on kylläkin Honkaa parempi joukkue, mutta siltikin etenkin kotonaan Bangor osaa yllättää. Lisäksi HJK:lla on kaikki paineet, sillä kukaan ei odota Bangorin etenevän jatkoon. HJK:lla on muutenkin kokoonpano-ongelmia Bangor -ottelun alla, sillä puolustajatilanne on varsin mielenkiintoinen. Edellisessä ottelussa Interiä vastaan, HJK:lta loukkaantui kaksi todella tärkeää puolustajaa. Kotonaan Bangor varmasti haluaa saada hyvän tuloksen, jotta joukkueella olisi vielä motivaatiota toiseen osa-otteluun Helsinkiin. HJK puolestaan varmasti haluaa sen vierasmaalin.

HJK:lla tilanne on siinä mielessä kuitenkin hyvä, että tasoero Bangorin sekä HJK:n välillä on kohtalaisen suuri. Kuitenkin omalla peruspelillä HJK mennee tästä jatkoon, mutta ensimmäinen osa-ottelu voi mennä todella tiukaksi.

Veikkaussivut | Tuomas