Manchester United - Chelsea 12.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 12/04/2011
Jaa tämä...

Chelsea janoaa kostoa Manchesterissa.

Manchester United – Chelsea, Merkki 2, Kerroin 

Viikko sitten päättyneessä ottelussa Manchester voitti Lontoossa Chelsean 1-0. Ottelu oli hyvin tasainen läpi ottelun, mutta vain United onnistui maalinteossa kun Wayne Rooney viimeisteli tolpan kautta tärkeän vierasvoiton. Ottelun lopussa Chelsealta vietiin täysin selvä pilkku, mutta jostain syystä palloa ei viety yhdeksään metriin.

Asetelma on selvä tähän otteluun. Chelsean on pakko voittaa. Tämä on heidän ainut mahdollisuus voittaa jotakin tänä vuonna. Eniten Chelsean joukkueessa herättää kysymys, miksi Fernando Torres saa vieläkin peliaikaa? Koska Torres maksoi paljon, heidän on pidettävä Torres kentällä? Torressin peli on erittäin aneemista eikä mistään yrityksestä tahdo tulla mitään. Jos Ancelotti ei ole saanut määräystä ylemmältä taholta, että pidä Torres kentällä niin Torres aloittaa penkillä. Hänen paikalle on paljon parempia pelaajia joilla on itseluottamus kohdillaan. Chelsea pystyy pelamaan yhden tai kahden kärjen taktiikkaa ja itse olen yhden kärjen kannalla. Zhirkov, Kalou, Anelka, Drogba ja Malouda pystyvät jokainen pelamaan ylhäällä joten laittaisin avaukseen Zhirkov – Drogba – Kalou kolmikon hyökkäykseen ja Malouda keskikentälle. Lisäksi Benayoun on käytettävissä.

Kumpikaan joukkue ei kärsi poissaoloista joten ottelusta tulee varmasti erittäin tasainen. ManU:lla on tietysti etu, koska he voittivat ensimmäisen osaottelun. Sir Alex on parempi valmentaja kuin Ancelotti, mutta ManU:n keskikenttä häviää Chelsealle selkeästi. Lisäksi Chelsean materiaali on laajempi. Bet24 arvio Chelsean voittavan ottelun 28% todennäköisyydellä kun taas itse arviosin kohteen osuvan hieman alle kerran kolmesta. 0-1 tuloksella ottelu menisi jatkoajalle ja kohde menisi silti oikein (toisin sanoen ManU ei lähde yltiöpäisesti hyökkäämään vaan “tyytyy” tähän tulokseen).

Veikkaussivut | Neukka